ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για το Σαββατοκύριακο 25-26 Αυγούστου

Κριός

Όλα έτοιμα! Το Σάββατο, ένα σπάνιο και ισχυρό μεγάλο τρίγωνο σχηματίζεται ανάμεσα στον τολμηρό Ήλιο, τον συστηματικό Κρόνο και τον καινοτόμο Ουρανό. Αυτό το τρίπτυχο –το μόνο μεγάλο τρίγωνο του έτους– ενεργοποιεί τους τομείς της διοίκησης και των χρημάτων σας και σηματοδοτεί μια χρυσή ευκαιρία για ευημερία. Κρατήστε το βλέμμα σας στο βραβείο υπό αυτή την κοσμική επιρροή και επικεντρωθείτε μόνο στις πιο επικερδείς προοπτικές. Θα επιβραβευτείτε κάνοντας αυτό που σας συναρπάζει, οπότε αν πιστεύετε ότι κάτι δεν είναι κατάλληλο, πείτε όχι χωρίς δεύτερη σκέψη. Ενώ προχωράτε, βελτιώστε τον προϋπολογισμό σας και οργανώστε τα οικονομικά σας. Είναι λες και ανοίγετε την αντλία για να τρέξουν από μέσα τα λεφτά.

Καθώς η Πανσέληνος της Κυριακής στους Ιχθείς στέλνει ένα ρεύμα στον δωδέκατο Οίκο σας της διαίσθησης και των ενστίκτων, θα παρακινηθείτε να αξιολογήσετε τους ανθρώπους που βρίσκονται στο σύμπαν σας. Ποιος σας υποστηρίζει χωρίς όρους και ποιος σας στέλνει μόνο όταν θέλει να δανειστεί ένα φόρεμά σας για μια εκδήλωση ή να σας παραπονεθεί για ένα ραντεβού που πήγε στραβά; Απορρίψτε τα ενεργειακά βαμπίρ και υποστηρίξτε τους φίλους που φυλάνε τα νώτα σας. Νιώθετε γενναιόδωροι; Κάποιος μέσα στον λαμπερό κύκλο σας θα τρέχει σίγουρα μια εκστρατεία χρηματοδότησης που μπορείτε να υποστηρίξετε.

Ταύρος

Λέτε ότι θέλετε μια επανάσταση; Τώρα είναι η ευκαιρία σας, Ταύροι. Το Σάββατο, ένα σπάνιο και κινητήριο μεγάλο τρίγωνο της γης σχηματίζεται ανάμεσα στον σταθερό Κρόνο στον επιχειρηματικό ένατο Οίκο σας, στον τολμηρό Ήλιο στον πέμπτο Οίκο σας της αυτοέκφρασης και στον μεταμορφωτικό Ουρανό στο ζώδιό σας. Είναι ώρα να κάνετε αυτή τη γρήγορη αλλαγή μέσα στον τηλεφωνικό θάλαμο και να βγείτε από μέσα σούπερ ήρωες. Είτε αυτό σημαίνει μια αλλαγή στο κούρεμα ή στην ντουλάπα σας είτε βαθιά συναισθηματική δουλειά, αξίζει τον κόπο σας, καθώς όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας υπό αυτή την κοσμική επιρροή.

Επωφεληθείτε από τους προβολείς που σας βάζουν στο επίκεντρο και καθοδηγήστε την επαναδημιουργία σας σωστά. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μοιραστείτε κάτι για τον εαυτό σας που θα αλλάξει τα πράγματα. Ξέρουν οι φίλοι σας πόσο πολύ τους εκτιμάτε; Καθώς η Πανσέληνος της Κυριακής στους Ιχθείς ρίχνει μια στοργική ματιά στον ενδέκατο Οίκο σας των φίλων, θα νιώθετε μεγάλη ευγνωμοσύνη για μια παρέα που ακόμα και τα Φιλαράκια θα ζήλευαν. Καλέστε τους σε ένα αυθόρμητο δείπνο ή μαζέψτε τους στην δική σας εκδοχή του Central Perk. Μπορεί να σας δοθεί μια εξαιρετική ευκαιρία να επιδωθείτε σε δημόσιες σχέσεις και να συνδέσετε φίλους από ξεχωριστές παρέες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο στην υλοποίηση των στόχων τους. Αν περιμένατε για να ξεκινήσετε ένα ψηφιακό έργο, είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να το αποκαλύψετε στον κόσμο.

Δίδυμοι

Περασμένα ξεχασμένα; Πιο εύκολα λέγεται παρά γίνεται όταν πρόκειται για την οικογένεια! Θα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε τα παλιά πίσω σας το Σάββατο, όταν ένα σπάνιο μεγάλο τρίγωνο της γης σχηματιστεί ανάμεσα στον τολμηρό Ήλιο, τον παραδοσιακό Κρόνο και τον μετασχηματιστικό Ουρανό στα πιο ευαίσθητα μέρη του χάρτη σας. Αν κρατούσατε κακία για κάτι, πιθανότατα είστε έτοιμοι να απελευθερωθείτε από αυτό το βαρύ φορτίο. Κουβαλάτε αυτό το συναισθηματικό βάρος πολύ καιρό, Δίδυμοι. Και ως ένας από τους περιπλανητές του ζωδιακού, θα δεχτείτε με χαρά την ευκαιρία να απελευθερώσετε τον εαυτό σας μετά από αυτή τη μακρά φυλάκιση. Επιλέξτε την συμπόνια και όχι τον θυμό και θυμηθείτε ότι όλοι είμαστε άνθρωποι και γεμάτοι ελαττώματα. Αν δουλεύατε κοπιαστικά τους τελευταίους έξι μήνες για έναν στόχο σας, οι προσπάθειές σας μπορεί να φτάσουν σε ένα σημείο καμπής την Κυριακή.

Η μοναδική Πανσέληνος του χρόνου στους Ιχθείς φωτίζει τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας και της κοινωνικής θέσης σας και σας δείχνει τον δρόμο προς την επιτυχία. Μερικές στιγμές μπορεί να νιώθατε σαν να σπρώχνετε έναν βράχο στην ανηφόρα, γι΄αυτό σας αξίζει ένα μπράβο που επιμείνατε ενώ θέλατε να παραιτηθείτε. Η σκληρή δουλειά σας πρόκειται να αποδώσει. Είτε αποφασίσετε να γράψετε το δικό σας βιβλίο, να ξεκινήσετε το δικό σας σάιτ είτε να δεχτείτε μια θέση στην άλλη πλευρά της χώρας, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια στιγμή ορόσημο για την καριέρα σας –και είστε έτοιμοι!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact