ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 1 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, θα καταφέρεις σήμερα να νιώσεις επιτέλους, ασφαλής μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ξεχωρίζεις για τις ηθικές αξίες, την υπομονή σου και την ισχυρή πειθώ σου! Ναι, σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά από αυτά που θες, απλά εκφράζοντας τα δυναμικά και τίμια! Είσαι ευχαριστημένος με τα αποκτήματα σου και επιτέλους ανακτάς αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις μία αισθησιακή, ερωτική αλλά και κάπως κτητική διάθεση προς τον σύντροφό σου! Προσπάθησε να μην τον καταπιέζεις χωρίς λόγο, αλλά αντίθετα να απολαύσετε μαζί αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να καταφέρεις με ευκολία, σταθερότητα στα συναισθηματικά σου, αφού σταματάς σήμερα τα “παιχνίδια” του φλερτ και επικεντρώνεσαι σε μία και μόνο, αξιόλογη κατάκτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, αν θες να πετύχεις τους σκοπούς σου! Αντίθετα, στα οικονομικά σου πετυχαίνεις στόχους με ευκολία!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου σήμερα, απλά δεν γίνεται να περάσεις απαρατήρητος! Ξέρεις πολύ καλά πώς να προωθήσεις τον εαυτό σου και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου. Ξεχωρίζεις για την γοητεία σου, είσαι εντυπωσιακά επιβλητικός, όμως κάποιες φορές και εγωιστής, το μόνο χαρακτηριστικό που πρέπει να περιορίσεις τώρα! Όλοι σε θαυμάζουν για την γενναιοδωρία σου και την μεγαλοψυχία σου, γι’αυτό μην χαλάσεις αυτήν την εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου να είσαι μάλλον εγωκεντρικός και απαιτητικός! Αντίθετα, βγάλε όλη την ενέργεια και το πάθος σου σε αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν αρκετές μεταπτώσεις σήμερα, αφού μάλλον θα ενθουσιαστείς πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά στο τελικά θα διαπιστώσεις πως δεν είναι αυτό που περίμενες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, προσπάθησε να μην είσαι τόσο υπερβολικός και παρορμητικός, απέναντι σε συνεργάτες! Οικονομικά, κάνεις υπερβολικά πολλά έξοδα χωρίς λόγο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα επικεντρώνεσαι στην ψυχολογία σου και στον ίδιο σου τον εαυτό! Καταφέρνεις να ξεπεράσεις φοβίες και άγχη πιο εύκολα από πριν! Κατάλληλη ημέρα, για να ασχοληθείς με τα καλλιτεχνικά ή με άλλες δημιουργικές δραστηριότητες! Σήμερα το μόνο που σε ενδιαφέρει, είναι να προσφέρεις το καλό στους άλλους και μέσα από τέτοιες πράξεις σου θα πάρεις χαρά! Επιπλέον όμως, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να γιατρέψεις και τις δικές σου πληγές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε σήμερα να μην αντιμετωπίσεις τον έρωτα με εξιδανικεύσεις και ουτοπίες! Πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να νιώσεις συναισθήματα μέσα σε ελάχιστο χρόνο και ύστερα να διαπιστώσεις πως αυτό το άτομο, δεν είναι αυτό που νόμιζες εξ αρχής! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε παράλληλες και παράνομες ερωτικές ιστορίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον χώρο εργασίας, οι εκκρεμότητες πιέζουν, αλλά εσύ είσαι αφηρημένος! Προσοχή! Οικονομικά, θα υπάρξουν μόνο θετικές εξελίξεις και ευχάριστα νέα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, οι προβληματισμοί σου σήμερα, έχουν να κάνουν με θέματα που αφορούν το σύνολο της κοινωνίας και τις ανθρωπιστικές ανάγκες! Πέρα από αυτούς τους τομείς που θα σε απασχολήσουν, θα ασχοληθείς και με τους φίλους σου! Η φιλία σήμερα, είναι για σένα, ένας πολύ σημαντικός τομέας και αποφασίζεις να βλέπεις μπροστά και είσαι αποφασισμένος να κάνεις τους φίλους σου, να κατανοήσουν πως όλα όσα λες μπορούν να γίνουν εφικτά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, στερείται η σχέση σου από πάθος και συναίσθημα , γεγονός που ίσως προκαλέσει αποξένωση από τον σύντροφο σου και πιθανόν να απογοητευτεί από την ψυχρή σου στάση. Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι περισσότερο με φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές, παρά τις κατακτήσεις και τις ερωτικές σου επιτυχίες! Ωστόσο, θα έχεις ευκαιρία για νέα γνωριμία μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ξεχωρίζεις για τις νέες ξεχωριστές ιδέες, οι οποίες σε βοηθούν στην ανέλιξη σου! Οικονομικά, μία λύση έρχεται στα ξαφνικά!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact