ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου

Τοξότης

Γενικά zwdia: Ένας φίλος ίσως σας ζητήσει χρήματα και ίσως διστάζετε να τα δώσετε. Ακολουθήστε το ένστικτό σας. Το άτομο αυτό μάλλον έχει γενικά προβλήματα. Ίσως θέλετε γενικά να συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες αλλά δεν πρέπει να επιτρέπετε στους άλλους να σας εκμεταλλεύονται. Είστε πρόθυμοι να εξυπηρετήσετε όποιον σας έχει ανάγκη. Θα πρέπει να μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιοι σας χρειάζονται πραγματικά και ποιοι όχι.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Όσο περνά η ημέρα θα αισθάνεστε ότι οι άλλοι παίρνουν στα σοβαρά τις ιδέες σας. Θα είστε πιο παραγωγικοί το απόγευμα. Η καλή τύχη είναι στο πλευρό σας σήμερα και θα σας βοηθήσει πολύ στην δουλειά σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Σήμερα μάλλον θα βιώσετε μια έντονη ώθηση ενέργειας που ίσως σας κάνει υπερβολικούς με τις δουλειές. Μπορεί να υπάρχουν κάποια πράγματα στο σπίτι που πρέπει να γίνουν άμεσα. Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μαζί. Κάντε τα πιο σημαντικά και χαλαρώστε. Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν. Ζητήστε από τα μέλη της οικογένειάς σας να βοηθήσουν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αρχή της ημέρας θα είναι πολύ παραγωγική σε σχέση με το τέλος της. Το πρωί θα αισθάνεστε καλά και η επικοιωνία με τους άλλους θα είναι έντονη. Όσο η ημέρα περνά θα προκύπτουν παρεξηγήσεις.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Ίσως υπάρχει έντονος εκνευρισμός σήμερα. Μάλλον θέλετε να ταξιδέψετε αλλά τώρα οι καταστάσεις δεν σας το επιτρέπουν. Ίσως υπάρχει ένταση με τον/την σύντροφό σας. Μην παρασύρεστε σε διαμάχη. Χρησιμοποιήστε την ήρεμη φύση σας για να παραμείνετε προσγειωμένοι και μετά την πρακτικότητά σας για να επιλύσετε το ζήτημα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως αρχικά να απορρίψετε τις υπέροχες φανταστικές ιδέες σας. Θα πρέπει να καλύτερα να τις αγκαλιάσετε. Να θυμάστε ότι κάνετε πρόοδο όταν αφήνετε τα έργα και ονειρεύεστε. Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μάλλον είχατε μια πολυάσχολη ημέρα και ίσως είστε εξαντλημένοι. Μπορεί να φάγατε πολύ χθες και να μην κοιμηθήκατε καλά. Δεν σας ταιριάζει να κάθεστε στο κρεβάτι αλλά τώρα είναι τέλεια ημέρα να χαλαρώσετε με ένα βιβλίο. Θα ασκηθείτε λίγο αλλά μην το παρακάνετε. Όπως ξέρετε καλά δεν πρέπει να είστε υπερβολικοί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιες ιδέες που είχατε στο μυαλό σας τις τελευταίες ημέρες τώρα παίρνουν μορφή. Μπορείτε να τις χειριστείτε τώρα. Είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες στα χέρια σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact