ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου

Κριός

Γενικά zwdia: Ίσως έχετε πολύ δουλειά να κάνετε στο σπίτι σήμερα. Κάποια μέλη της οικογένειάς σας απουσιάζουν και ίσως αισθάνεστε ότι το βάρος πέφτει σε εσάς. Μην ταλαιπωρείστε. Κάντε ότι μπορείτε και αφήστε τα άλλα. Μπορεί να έχετε ανησυχίες για τα χρήματα στο μυαλό σας αλλά πρέπει να τα αφήσετε στην άκρη σήμερα. Καλύτερα να ασχοληθείτε αύριο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ένταση του πρωινού περνά το απόγευμα και θα μπορείτε τελικά να ξεκαθαρίσετε όλα τα κομμάτια που σας λείπουν. Δεν χρειάζεται πλέον να στραφείτε στους άλλους για απαντήσεις μιας και θα σας έρθουν όλα φυσικά και εύκολα.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Η πολύ διασκέδαση μπορεί να σας αφήσει με πονοκέφαλο ή πόνους στο στομάχι και τελικά να θέλετε να μείνετε στο κρεββάτι όλη την ημέρα. Το άγχος αυτής της κατάστασης ίσως σας δημιουργήσει εκνευρισμό αλλά να θυμάστε ότι δεν φταίνε οι άλλοι για τις δικές σας υπερβολές. Χαλαρώστε, ξεκουραστείτε και ανακτήστε τις δυνάμεις σας. Θα επανέλθετε πολύ γρήγορα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι μια περίοδος με έντονη ενέργεια τώρα όπου θα σας είναι εύκολο να επηρεαστείτε από την δουλειά που κάνετε. Πάρτε χρόνο να χαλαρώσετε σήμερα ειδικά το απόγευμα. Πηγαίνετε σπίτι νωρίς αν μπορείτε. Χαλαρώστε και φροντίστε τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Θέλετε να είστε ειλικρινείς με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν αλλά σήμερα ίσως είστε λίγο υπερβολικοί. Μην προσβάλλεστε εύκολα και να είστε προσεκτικοί. Αν περιορίσετε την ειλικρίνειά σας και χρησιμοποιήσετε διπλωματία θα γίνετε σαφείς και δεν θα πληγώσετε κανέναν. Θα τα καταφέρετε έτσι. Έτσι είναι καλύτερα για όλους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η δουλειά σας θα είναι πολύ συναισθηματική, ειδικά σήμερα. Η δημιουργικότητά σας είναι έντονη και το πιο μικρό επικριτικό σχόλιο θα σας πανικοβάλει. Μην πιέζεστε άλλο. Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Σήμερα θα έχετε πολύ κόσμο στο σπίτι σας ενώ εσείς απλά θέλετε να καθίσετε και να δείτε τηλεόραση χαλαρώνοντας. Ίσως εκνευριστείτε. Θα πρέπει να είστε ευγενικοί όμως. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς ίσως εκνευριστείτε αλλά δεν θέλετε να προσβάλλετε και κανέναν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Χρησιμοποιήστε την διαύγεια και την πνευματική δύναμη που αισθάνεστε το πρωί υπέρ σας. Κάποια θέματα θα γίνουν κατανοητά. Οι απαντήσεις δεν είναι εμφανείς το απόγευμα. Μάλλον θα υπάρχει αναποφαστικότητα και ο δρόμος ίσως να μην είναι πολύ ξεκάθαρος το απόγευμα.

Λέων

Γενικά zwdia: Ίσως πρέπει να ασχοληθείτε με πολλά ενώ εσείς απλά θέλετε να μείνετε σπίτι. Οι υποχρεώσεις σε φίλους και οικογένεια μάλλον θα εμφανιστούν μπροστά σας και ακόμα και αν είστε κουρασμένοι θα πρέπει να βοηθήσει. Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνετε ότι χρειάζεται γρήγορα και μετά να χαλαρώσετε στο σπίτι σας. Μπορείτε να τα καταφέρετε όλα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι δυσκολίες που βιώσατε τις τελευταίες ημέρες θα περιοριστούν σήμερα. Θα σωθείτε από την πνευματική σύγχυση. Να έχετε πίστη ότι θα βρείτε και τις λύσεις που χρειάζεστε.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Μην εκπλαγείτε αν έχετε πολλούς επισκέπτες σήμερα. Ίσως διοργανώνετε μια κοινωνική εκδήλωση. Θα έχετε πολύ ενέργεια οπότε χειριστείτε την κατάσταση σωστά. Θα πρέπει να ακολουθήσετε την ροή των πραγμάτων και να απολαύσετε την κατάσταση. Θα πρέπει να σκεφθείτε ότι θέλετε αργότερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η επικίνδυνη προσέγγιση κάποιου άλλου θα δημιουργήσει ένταση το πρωί. Οι εντάσεις με αυτό το άτομο θα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Μην είστε υπερβολικοί. Αφήστε το και προχωρήστε.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Θα αισθάνεστε λίγο πιεσμένοι σήμερα και ίσως θέλετε να περάσετε λίγο αθλούμενοι ή παίζοντας ένα νέο παιχνίδι. Θα πρέπει να ζητήσετε από κάποιους φίλους να έρθουν μαζί σας. Μην πιέζεστε πέρα από τα όριά σας. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εξαντληθείτε ή να τραυματιστείτε και δεν θα βοηθήσετε και την φυσική σας κατάσταση. Ασκηθείτε μέσα στα όρια και κάντε το πιο συχνά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το καθαρό μυαλό σας το πρωί θα σας βοηθήσει να είστε πιο διαισθητικοί από ότι το απόγευμα. Ακολουθήστε αυτή την πορεία. Μπορείτε να ωφεληθείτε πολύ από την διαδικασία της μάθησης αλλά και της κατανόησης.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μια συναρπαστική επικοινωνία μάλλον θα σας πληροφορήσει για μια ευκαιρία προόδου που θα πρέπει να εξερευνήσετε. Ενώ κανονικά θα δρούσατε γρήγορα τώρα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Μην επιτρέπετε στην ανασφάλειά σας να σας καταβάλλει. Μάθετε ότι μπορείτε πριν πάρετε μια τελική απόφαση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την σημερινή ημέρα υπέρ σας και ειδικά το πρωί γιατί καθώς περνά η ημέρα οι άλλοι δεν θα ακούν τις ιδέες σας. Θα πρέπει να τους τραβήξετε νωρίς την προσοχή και όχι να περιμένετε.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact