ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 14 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το Εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα, ευνοούνται η επίλυση παλαιών οικογενειακών προβλημάτων και η βελτίωση της κοινωνικής σου υπόστασης! Καταφέρνεις να αναγνωρισθείς κοινωνικά και να πάρεις χαρά, μέσα από την εδραίωση της προσωπικής σου επιτυχίας! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ενισχύει την διαίσθηση σου και σε ενδυναμώνει ψυχολογικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως ένα πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον και πιθανόν να ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας! Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρετε με τον σύντροφο να ισορροπήσετε λογική και συναίσθημα, με αποτέλεσμα να κάνετε αρκετά σημαντικά και ουσιαστικά βήματα που θα ευνοήσουν την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, αλλά και στον οικονομικό τομέα, ευνοείσαι για ό,τι στόχο κι αν έχεις θέσει! Πετυχαίνεις φιλοδοξίες, προαγωγή ή ακόμα και αύξηση!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα, φέρνει ευχάριστες και χαρμόσυνες συναντήσεις, όπως και μηνύματα ή στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Γενικά θα αισθανθείς πολύ δημοφιλής, αφού είσαι ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος κοινωνικά! Μπορείς σήμερα, να αποκτήσεις ό,τι ποθείς, με μία σου μόνο λέξη! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ενδυναμώνει με άπειρους τρόπους τον φιλικό τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μήνυμα ή τηλεφώνημα από το άτομο που επιθυμείς ή ακόμα και μια νέα συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι απόλυτα ευνοημένος ο τομέας του έρωτα σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, αφού το ταίρι σου, σου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο και απολαμβάνετε μαζί πάθος, ρομαντισμό, αλλά και διασκεδαστικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχεται επαγγελματική και οικονομική επιτυχία, ιδίως αν γίνουν με συζητήσεις, συμφωνίες ή συμβόλαια!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, το Εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα, αποτελεί για σένα την ιδανική ευκαιρία, για να αποβάλλεις από την ζωή σου έντονες και κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με πιο κοντινά άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, βελτιώνει την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά αλλά και ερωτικά, με το ταίρι σου, εκφράζετε τον έρωτα σας ο ένας στον άλλον και κάνετε σχέδια για το μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια παρελθοντική ερωτική ιστορία, θα σε απασχολήσει σήμερα και πολύ πιθανόν να υπάρξει ένα βήμα επανασύνδεσης ή φλερτ, με το οποίο θα νιώσεις χαρά και προσωπική ικανοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μάλλον είσαι αρκετά αφηρημένος σήμερα, γεγονός που θα φέρει σοβαρά λάθη! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα, λόγω της ανάγκης σου για εφήμερες απολαύσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact