ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις τη μέρα με άτομα του φιλικού ή οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θέλεις να μιλήσεις για προβληματικά ζητήματα που το τελευταίο διάστημα σε απασχολούν και η συμβουλή μου είναι να το κάνεις. Αυτά που θ’ ακούσεις από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα και να ηρεμήσεις ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει μια στασιμότητα στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, που σ’ εκνευρίζει και σε βάζει σε πάρα πολλές σκέψεις. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα εσύ μέσα σου τι θέλεις και μετά να μιλήσεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Στα οικονομικά, πρέπει να είσαι προσεκτικός, επειδή έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα έχει σκοπό να μην αδικήσεις ακόμη κι αυτούς που παλιότερα σε πλήγωσαν, αλλά αντιθέτως να βοηθάς, φτάνοντας να δίνεις και την ψυχή σου. Θα διαπιστώσεις ότι η σημερινή συμπεριφορά σου θα γεμίσει εσένα με μία απίστευτη αγαλλίαση και τους άλλους με τύψεις για το πως σου είχαν φερθεί. Ίσως συγγενικά σου άτομα να έχουν αντίθετη άποψη γι’ αυτή τη στάση σου, αλλά δεν έχεις σκοπό να ασπαστείς τις θέσεις τους, όσο κι αν προσπαθήσουν να σου αλλάξουν γνώμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει κάτι που δεν κάνεις τόσο καλά, Υδροχόε μου, και θα προκύψουν μερικά παράπονα από το σύντροφό σου. Μην εκνευρίζεσαι και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου. Μην απορροφάσαι από άλλες δραστηριότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Υδροχόε μου, πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις εξωγενείς καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μη δίνεις κι εσύ αναβολές σε προτεραιότητες που πιέζουν αυτή την στιγμή. Έχεις κάνει πολλά οικονομικά ανοίγματα που πρέπει σιγά – σιγά ν’ αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις για το μέλλον εκκρεμότητες που έχεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα ετοιμάσεις έναν πλήρη προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα, εστιάζοντας στις υποθέσεις που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα με αγαπημένα σου άτομα και μην επιβαρύνεις το μυαλό σου με σκέψεις που θα φέρουν έντονους προβληματισμούς. Οι βάσεις σου είναι πραγματικά ισχυρές και οι εξελίξεις θα χαράξουν έναν πάρα πολύ καλό δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις σήμερα έντονο το αίσθημα της απομόνωσης, Ιχθύ μου. Καλό είναι να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ. Καλό είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς πρώτα άτομα δικά σου, επειδή θα σε βοηθήσουν καθοριστικά. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις, είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact