ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, η διάθεσή σου θα είναι πάρα πολύ καλή και θα νιώθεις γεμάτος ενέργεια. Ο Ερμής από τον Τοξότη βελτιώνει την επικοινωνία με τον περίγυρό σου κι αυτό θα σε βοηθήσει να πετύχεις σε πάρα πολλές υποθέσεις, που σε αφορούν και προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξει μια στασιμότητα στον αισθηματικό σου τομέα, Κριέ μου, κι αυτό είναι κάτι που σ’ εκνευρίζει. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, διότι στο τέλος θα καταλήξουν σε καβγάδες. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα όσο πιο ουδέτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα επαγγελματική ισορροπία, Κριέ, και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θ’ αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου γύρω από τις σημαντικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Από το πρωί, Ταύρε, θα κάνεις σχέδια για το μέλλον, με τον προγραμματισμό σου να είναι τέλειος. Δε θα θέλεις κάποιος να χαλάσει την καλή σου διάθεση ή να φρενάρει το δυναμισμό που νιώθεις, για να προχωρήσεις προς τους στόχους σου. Έχεις ανάγκη να βρεθείς με θετικούς ανθρώπους, ώστε να πάρεις ευχάριστες στιγμές και να δώσεις πίσω χαρά κι ευτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καινούργιες γνωριμίες έρχονται, αδέσμευτε Ταύρε. Φρόντισε να κινηθείς προσεκτικά, για να έχουν βάσεις οι σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις συνεργασίες, Ταύρε, και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπάρχει μέχρι τώρα στο δρόμο σου. Να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σ’ έχουν οδηγήσει εκτός προγραμματισμού.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Κάποιες δοκιμασίες που βίωσες στο τελευταίο διάστημα, Δίδυμε, δείχνουν ότι πέρασαν κι αυτό σου αναπτερώνει τις ελπίδες. Μέσα σου βέβαια έχεις λίγο άγχος, αλλά κι αυτό θα φύγει, αφού θα σε βοηθήσουν αγαπημένα σου άτομα, που αρχίζουν κι αυτά να ηρεμούν λίγο από τα προβλήματα, τα οποία σε κάποιο βαθμό το τελευταίο διάστημα μετέδιδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφο σου και, αν υπάρχουν προβλήματα, να βρεις λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου, αλλά και η παραγωγική ένταση που θα έχεις, θα κινηθούν ψηλά. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι υποσχέσεις, Καρκίνε, που θ’ ακούσεις σήμερα από άτομο του κοινωνικού σου περίγυρου, είναι ένα δώρο που περίμενες εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τουλάχιστον γι’ αυτή την ημέρα, η ανασφάλειά σου μένει πίσω – ένα πραγματικά θετικό σημάδι. Η ικανοποίηση φαίνεται στο πρόσωπό σου κι αυτό εισπράττεται από τους πάντες γύρω σου, που δεν ήταν ευχαριστημένοι από τις άσχημες εξελίξεις στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε σήμερα περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, Καρκίνε, κι άφησε λίγο στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, οι οποίες στο παρελθόν φάνταζαν αξεπέραστες. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις, επειδή μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, που θα φέρουν σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact