ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Νιώθεις πως είσαι ανήμπορος κι αδικημένος, Κριέ μου, όμως η οπισθοχώρηση δεν είναι πάντα αδυναμία. Πολλές φορές δηλώνει και σύνεση. Άλλωστε, είναι ό,τι καλύτερο έχει να κάνει κάποιος, όταν δεν είναι σίγουρος από ποια πλευρά κρατά το μαχαίρι: Από τη λεπίδα ή τη λαβή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξει σήμερα μια στασιμότητα στον αισθηματικό σου τομέα, Κριέ μου, πράγμα που θα σ’ εκνευρίσει. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, αφού στο τέλος θα καταλήξουν σε καβγάδες, και προσπάθησε να περάσεις τη μέρα όσο πιο ουδέτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα επαγγελματική ισορροπία, Κριέ, και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θ’ αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός σε κινήσεις που κάνεις και σημαντικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Εκείνο που τώρα σου χρειάζεται, Ταύρε μου, είναι η τόλμη. Για καιρό έχεις θάψει τα ταλέντα σου, από δισταγμό κι έλλειψη αυτοπεποίθησης. Καλά θα κάνεις να εδραιώσεις τα θέλω σου και να πιστέψεις στον εαυτό σου. Άλλωστε, μην ξεχνάς πως δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς ταλέντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Σκορπιό, Ταύρε, έρχονται καινούργιες γνωριμίες. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να φύγει η μοναξιά και ν’ αποκτήσεις μια σχέση σε γερές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις επιτυχείς συνεργασίες, Ταύρε, και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα πολλά έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σ’ έχουν οδηγήσει εκτός προγραμματισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Καλά θα κάνεις, Δίδυμε, να φιλτράρεις τις πληροφορίες που έχεις, αφού πολλές από αυτές μπορεί να σε οδηγήσουν σε πλάνη. Πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Με λίγη υπομονή και σύνεση, θα δεις τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφο σου, ώστε αν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας, να βρεθούν λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου αλλά κι η ένταση που θα έχεις, θα κινηθούν ψηλά. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το καθαρό και συνετό μυαλό σου, Καρκίνε, μπορεί να σε οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις, οπότε φρόντισε για τη διαύγειά του. Μην αφήνεις να εισχωρούν χαοτικές, δευτερεύουσες σκέψεις και «σκουπίδια». Κάθε παρέκκλιση από το στόχο σου μπορεί να σου στοιχίσει ακριβά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε σήμερα περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, Καρκίνε, κι άφησε λίγο στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς πια και λύνεις προβληματικές καταστάσεις, οι οποίες στο παρελθόν φάνταζαν ανυπέρβλητες. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις, αφού η περίοδος κρύβει κινδύνους και μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, που θα φέρουν σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact