ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 16 Μαρτίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, μάλλον έχεις πάρει κάποια πράγματα αρκετά χαλαρά, ενώ ξεχνάς συνεχώς αυξημένα καθήκοντά και υποχρεώσεις! Μπορεί το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, να σου επαναφέρει λύσεις και ευκαιρίες, όμως με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, πρέπει οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς σε εκκρεμότητες της καθημερινότητας, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις παρούσες δουλειές σου, που απαιτούν άμεση διεκπεραίωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η γοητευτική σου εμφάνιση και το σέξι στυλ σου, φέρνουν σίγουρα θαυμαστές στην ερωτική ζωή! Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγεις φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, γιατί πολύ πιθανόν να εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην ρίχνεις ευθύνες εκεί που δεν πρέπει, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος και παραδέξου τα λάθη σου, χωρίς να υπερεκτιμάς τον εαυτό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή όψη επηρεάζει άμεσα τον τομέα της καριέρας, γι’αυτό διατήρησε καλή σχέση με τους συναδέλφους σου, ακόμα κι αν εκείνοι σε προκαλέσουν! Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα, αλλά θα είναι για εποικοδομητικούς λόγους!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σου, σε βοηθάει να αναδείξεις τα ταλέντα σου, την υπεροχή και την λάμψη σου και τραβάει τα βλέμματα του θαυμασμού των άλλων, πάνω σου! Ωστόσο το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία, εγκυμονεί κινδύνους, αν φερθείς ανέμελα, παρορμητικά και επιπόλαια. Θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην επιζητάς την εφήμερη επιτυχία, πιστεύοντας σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, στον ερωτικό τομέα, θα βιώσεις σίγουρα όμορφες στιγμές, ρομαντισμό και πάθος! Η σχέση σου θα γίνει σίγουρα πιο φλογερή και ο έρωτας δυνατότερος, μεταξύ εσένα και του συντρόφου! Ωστόσο μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια, που δεν μπορείς να τηρήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, που μπορεί να μην είναι τόσο τέλειες, όσο νομίζεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έρχονται νέες προοπτικές, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην πάρεις βεβιασμένες αποφάσεις σήμερα! Οικονομικά, απέφυγε οποιοδήποτε ρίσκο!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα που ο Ανάδρομος Ερμής και ο Δίας σχηματίζουν Τετράγωνο, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου, ιδίως στο στενό σου περιβάλλον! Πιθανόν να υπάρξει σύγχυση στις οικογενειακές σχέσεις και θα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις την λογική σου, ώστε να πάρεις σωστές και προσγειωμένες αποφάσεις. Ευτυχώς που το παράλληλο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, σε βοηθά, αν σκοπεύεις να κάνεις σημαντικές συζητήσεις σήμερα και να προχωρήσεις σε μια σημαντική συμφωνία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι και πάλι λανθασμένα με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος! Αν δεν επιστρατεύσεις άμεσα την λογική σου, θα διαπιστώσεις ότι λανθασμένα σπατάλησες χρόνο, εμπιστοσύνη και ενέργεια σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης, αφού πιθανόν η επανένωση να έχει σκοπό, μόνο το σεξ! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μην ονειροπολείς και μην απαιτείς να διορθώσει άμεσα ο σύντροφος, λάθη του παρελθόντος που υποτίθεται, του είχες συγχωρέσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται προσοχή και ωριμότητα στις συναδελφικές σου σχέσεις, ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις! Επιπλέον σήμερα, πρέπει να περιορίσεις έξοδα και σπατάλες, που κάνεις χωρίς σημαντικό λόγο!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact