ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 16 Μαρτίου

Καλό Σαββατοκύριακο! Το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία μας «τιμωρεί» για χαμένες ευκαιρίες και έπαρση στην επικοινωνία! Η ψυχραιμία και η λογική είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι σήμερα. Προσοχή πρέπει να δείξουν ιδιαίτερα οι Μεταβλητοί του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, το σημερινό Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, θα φέρει κάποιες αναθεωρήσεις, όσον αφορά τις προσπάθειες σου να εκπληρώσεις κάποια κρυφά όνειρα και ορισμένες από τις ανεκπλήρωτες ελπίδες σου! Λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας τελευταία, μάλλον έκανες κάποια λάθη και η όψη θα επαναφέρει φόβους και ανασφάλειες! Το ταυτόχρονο όμως Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτων θα φέρει κάποιες αποκαλύψεις στο «παρά πέντε», που θα σε ωφελήσουν, κυρίως όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας κρυφός και ίσως παρακινδυνευμένα απαγορευμένος έρωτας, κινδυνεύει σήμερα να αποκαλυφθεί και να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα! Ωστόσο, τελευταία στιγμή, θα αναγνωρίσεις τα λάθη σου και θα επανέλθεις στα… νόμιμα επίπεδα του έρωτα! Επιπλέον, υπάρχει έντονα η πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό που σε αφορά και να αλλάξει όλη την θεωρία σου και τον τρόπο, που βλέπεις ένα συγκεκριμένο άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, κάποιες υποχρεώσεις που είχες αμελήσει, απαιτούν για άμεση διευθέτηση! Κάποια περιττά έξοδα του παρελθόντος, τώρα φανερώνουν τις συνέπειες τους και αγχώνεσαι!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Με το σημερινό Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα ενισχύεις την επαφή σου με τους φίλους σου, νιώθεις σιγουριά μαζί τους και με την βοήθεια τους, πετυχαίνεις στόχους! Προσοχή όμως, αγαπητέ Ταύρε! Το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, θα φέρει κάποιες παροδικές ανατρεπτικές αναθεωρήσεις όσον αφορά τις φιλίες σου, αφού στο παρελθόν, έκανες αρκετές υπερβολές, σε κυρίευσε υπεραισιοδοξία και θεώρησες δεδομένες κάποιες καταστάσεις και ανθρώπους, οι οποίοι τώρα φαίνεται να αντιδρούν σε αυτή σου την παλαιά συμπεριφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην θεωρείς ότι μία φιλική και ευγενική συμπεριφορά, μπορεί να σημαίνει απαραίτητα και ερωτικό ενδιαφέρον! Λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού, μπορεί να κάνεις κίνηση ερωτικής προσέγγισης και τελικά να απορριφθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς χωρίς λόγο, με την συμπεριφορά σου τον σύντροφο, επειδή απλά θεωρείς δεδομένες κάποιες καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά πες όχι στην προκλητικότητα και στους καυγάδες εντός επαγγελματικού περιβάλλοντος! Οικονομικά, περιόρισε τα πολλά έξοδα, ιδίως αν αφορούν άλλους!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, οφείλεις να δώσεις την αμέριστη προσοχή σου, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις λάθος ενέργειες και υπερβολές, που θα δυσκολέψουν ή θα επιβραδύνουν τις επίτευξη των στόχων σου και τις φιλοδοξίες σου! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, σε συνετίζει και θα καταφέρεις, ακόμα και τελευταία στιγμή, να γλιτώσεις κακοτοπιές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος μην ελπίζεις σε παρελθοντικά πρόσωπα, καταστάσεις και σχέσεις, επειδή απλά έτσι σε βολεύει και επιμένεις να υπεραισιοδοξείς. Στρέψε και αλλού το ενδιαφέρον σου και θα δεις ότι σήμερα θα έρθει η ερωτική εκπλήρωση, χωρίς εσύ να προσπαθήσεις καν! Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι ολιγαρκής, έντιμος, πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο σύντροφο, ώστε να μην έρθουν απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετή προσοχή χρειάζεται από μέρους σου, στον τομέα της εργασίας, ώστε να αποφύγεις σοβαρά λάθη που ύστερα, θα δυσκολευτείς να διορθώσεις! Οικονομικά μην παρασύρεσαι σε ρίσκα με ανούσιες αγορές!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

10 φορές που Υπουργοί ΖΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κρύφτηκαν πίσω απο το Νόμο περί ευθύνης υπουργών

«Πρώτη φορά αριστερά»… Μια από τις μεγαλύτερες συκοφαντίες…

Μεγάλη εβδομάδα 2019: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να κατατεθούν χρήματα σε…

Άνδρας έσφαξε πιτ μπουλ με 17 μαχαιριές και του έκοψε την καρωτίδα

Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην Αργυρούπολη, καθώς άγνωστος…

Ο Ακάρ απαιτεί αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου

Το πρωί του Σαββάτου, ο υπουργός Άμυνας της…

Ραγίζει καρδιές ο σύντροφος της Νεκταρίας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ναύπλιο

Συγκλονισμένοι είναι ακόμη οι κάτοικοι στο Ναύπλιο μετά…

Ο Πολάκης που «μας έχει όλους», ζητά να μην αρθεί η ασυλία του

Ο κ.Πολακης, που μας «έχει όλους και αυτός…

Αυτό που δεν έκανε η Ελλάδα, θα το κάνει η Ολλανδία στους Αλβανούς

Η χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης επανέφερε τις θεωρήσεις…

«Μούφα» το σχέδιο «Πυθία» για τη δολοφονία Καραμανλή

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που δημοσιεύουν τα «ΝΕΑ»…

Θανάσης Χειμωνάς: «Ψεκασμένοι ακροδεξιοι φασίστες» όσοι διαμαρτύρονται για την Συμφωνία των Πρεσπών

«Ψεκασμένοι ακροδεξιοι φασίστες» είναι όσοι διαμαρτύρονται για την…
contact