ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου

Τοξότης

Γενικά zwdia: Θα βρείτε έναν τρόπο να προχωρήσετε και να είστε συγχρονισμένοι με τους συναδέλφους αλλά και τους γύρω σας. Τα σχέδιά σας τώρα χρειάζονται ομαδική δουλειά και αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε πολύ αν είστε συγκεντρωμένοι.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι γύρω σας θα ζηλεύουν τον ενθουσιασμό σας αλλά θα είναι και καχύποπτοι απέναντί σας. Μην χάνετε τον δρόμο σας και μην αλλάζετε. Αφήστε τους να σκέπτονται ότι θέλουν και απλά συνεχίστε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ανοιχτοί στις σχέσεις σας σήμερα. Θα υπάρχουν ευκαιρίες, ίσως από το εξωτερικό, που δεν πρέπει να χάσετε. Προχωρήστε σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα μάθετε κάποια καλά νέα σήμερα και αυτά θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Μην συγκρατείστε. Μπορείτε τώρα να ασχοληθειτε με πιο ευχάριστα σχέδια και ιδέες που έχετε στο μυαλό σας εδώ και καιρό.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Θα χρησιμοποιήσετε την αίσθηση της ακρίβειάς σας σωστά σήμερα και οι γύρω σας θα εκτιμήσουν την αφοσίωση αλλά και την επιμονή σας. Πλησιάζετε τους στόχους σας. Μην παραιτηθείτε τώρα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα κάνετε κάποιες σημαντικές οικονομικές συναλλαγές σήμερα. Θα δείξετε το ταλέντο αλλά και τις ικανότητές σας έτσι. Ο ρυθμός σας είναι καλός και πρέπει να προσπαθήσετε να τον διατηρήσετε.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Τώρα είναι καιρός να εκφράσετε την άποψή σας και να μην μένετε στο παρασκήνιο. Είναι καλή ημέρα σήμερα για συνεργασίες αρκεί να προχωράτε και να μην περιμένετε από τους άλλους να σας ζητήσουν την γνώμη σας. Πείτε την χωρίς να γίνετε προσβλητικοί όμως.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ο σχεδιασμός θα σας φανεί σαν την μοναδική επιλογή σήμερα. Θα πρέπει να παραμείνετε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί και αυτό θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε και να προχωρήσετε με περισσότερο ενθουσιασμό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact