ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου

Κριός

Γενικά zwdia: Η ήρεμη ατμόσφαιρα κυριαρχεί στην δουλειά σας και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε κάποια σημαντικά σχέδιά σας. Θα είναι χρήσιμες οι βελτιώσεις που θα κάνετε σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια διαμάχη με κάποια άτομα που έχουν εξουσία θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά. Μην βιάζεστε και προχωρήστε πολύ προσεκτικά.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Η δουλειά σας δεν θα σας προσφέρει μεγάλο κίνητρο και δεν θα σας κινητοποιεί. Τώρα είναι καλή περίοδος να δείτε τι είναι αυτό που σας αρέσει και να κάνετε σχέδια να το ακολουθήσετε. Ίσως είναι καιρός για αλλαγές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα δεν θα έχετε άλλη επιλογή πέρα από το συμβιβαστείτε και να προσπαθήσετε να βγείτε μέσα από μια δύσκολη και περίεργη κατάσταση στην οποία έχετε εμπλακεί με έναν συνάδελφο.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Η δημιουργικότητα και η φαντασία θα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σας σήμερα. Πιστέψτε στον εαυτό σας και εκδηλώστε την έμπνευσή σας. Θα σας βοηθήσει πολύ με τα σχέδιά σας και θα προχωρήσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να είστε μόνοι σας θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκαθαρίσετε ένα οικονομικό ή φορολογικό πρόβλημα σήμερα. Θα πρέπει να αποφύγετε τις άλλες δουλειές που έχετε και να είστε συγκεντρωμένοι.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Τώρα είναι καιρός να πάρετε μια σημαντική απόφαση αναφορικά με το αν πρέπει να αποδεχθείτε μια επικερδή συνεργασία ή όχι. Ίσως πρέπει να σκεφθείτε τρόπους για να δημιουργήσετε και να προωθήσετε εσείς μία.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η κατανόηση που δείχνετε θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την επιρροή σας πάνω σε ένα ομαδικό σχέδιο. Είναι καλύτερα σήμερα να μην δουλέψετε μόνοι. Θα καταφέρετε πολλά περισσότερα μέσα από την ομαδική δουλειά.

Λέων

Γενικά zwdia: Θα αισθάνεστε πιεσμένοι σήμερα. Οι ευθύνες είναι πολλές επάνω σας και σας ταλαιπωρούν. Αγχώνεστε. Ίσως είναι καλύτερα να το παραδεχθείτε και τελικά να αποφασίσετε να μειώσετε τις ευθύνες και να τις μοιράσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ακολουθήστε την ροή του κύματος που υπάρχει γύρω σας. Είναι ένα κύμα αναδιοργάνωσης που θα σας βοηθήσει πολύ. Δεν έχετε τίποτα απολύτως να χάσετε. Προχωρήστε.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Θα μπείτε σε πειρασμό να προχωρήσετε μέσα από κάποιους αβέβαιους παραδρόμους προς τους στόχους σας. Να είστε προσεκτικοί καθώς αυτή η προσέγγιση όπως επίσης και η ταχύτητά σας μπορεί να σας κάνουν να παραβλέψετε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να αναγνωριστουν οι πράξεις σας αλλά και το ταλέντο σας. Μην χανετε χρονο με άσκοπες αμφιβολίες απέναντι στον εαυτό σας σήμερα που σας κρατούν πίσω.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Θα σας είναι πολύ δύσκολο να επικεντρωθείτε σε πρακτικά θέματα, εδικά όσον αφορά την δουλειά σας. Θα πρέπει να περιορίσετε την ταχύτητά σας και να είστε πιο προσεκτικοί με τις επιλογές σας. Ακολουθείτε τον σωστό δρόμο αλλά δεν πρέπει να βιάζεστε τόσο πολύ.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα αναζητάτε δράση σήμερα και το μυαλό σας θα είναι πιο κοφτερό από ότι συνήθως. Θα πρέπει να πιέσετε λίγο τις καταστάσεις για να προχωρήσετε μπροστά αλλά μην το παρακάνετε.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Σήμερα θα είναι μια σχετικά δύσκολη ημέρα και δεν θα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε. Υπάρχουν δουλειές που έχουν μείνει πίσω, κυρίως στο σπίτι σας, και πρέπει να τις τακτοποιήσετε. Αν χρειάζεστε βοήθεια ζητήστε την από τα μέλη της οικογένειάς σας. Μην ανησυχείτε αύριο θα είναι όλα καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μέσα στο μυαλό σας υπάρχουν καινούργιες ιδέες και σχέδια. Μην αμφισβητείτε πολύ τον εαυτό σας καθώς αυτό σας κρατά πίσω. Είστε στον σωστό δρόμο. Σημειώστε τις ιδέες για να μην τις ξεχάσετε.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact