ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 19 Αυγούστου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Θα πρέπει να ξέρεις ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία σε υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια σου. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη. Μπορείς να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις αυτά που σε εκφράζουν και θέλεις για να περάσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις αλλά κάνε ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Προχώρα σήμερα με πολύ δυναμικότητα στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Οι πλανήτες στέκονται θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις με ότι κι αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα καλό θα είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε την μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου πρόσεχε γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Στα οικονομικά έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η ημέρα σου θα είναι αρκετά καλή. Θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Αλλά συνήθως χρειαζόμαστε και έξωθεν βοήθεια για να πετύχουμε. Και εσύ έχεις αυτή τη βοήθεια στο πρόσωπο των αγαπημένων σου προσώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξει μια στασιμότητα σήμερα στην σχέση σου. Απόφυγε να κάνες συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε καβγάδες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μην η περίοδος προσφέρεται για πολύ καλές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές για αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact