ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 19 Αυγούστου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η σημερινή ημέρα επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Καλό το πρόγραμμα που έχεις βάλει για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη δυναμικότητα.. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου λόγια ή συζητήσεις που μπορεί να ακούσεις από τον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να τα δεχτείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αρκεί να κινηθείς με ψυχραιμία και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά θα περάσουν διακυμάνσεις για αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις και τι θα ξοδέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μπορείς να περιμένεις να αλλάξουν μερικές καταστάσεις και να μην αγχώνεσαι άδικα. Είσαι σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο. Οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί μαζί σου και μπορείς να πετύχεις σε ότι καταπιαστείς. Μόνο φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε τις ρομαντικές και ερωτικές πλευρές του εαυτού σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει και όμορφα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η σημερινή ημέρα γενικά θα είναι πολύ καλή παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Έχεις πολύ δυναμισμό και ότι αναλάβεις μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά με μεγάλη υπευθυνότητα. Μπορείς να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που γίνονται στην σχέση σου. Όμως με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact