ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 19 Ιανουαρίου

Ξεσπάσματα, καυγάδες και δυσάρεστες εκπλήξεις θα έχουν να αντιμετωπίσουν τώρα, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού! Καλό είναι να κρατηθούμε σε ψυχραιμία και ηρεμία!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να εξελιχθούν οι υποθέσεις σου, αγαπητέ Κριέ, είναι αρκετά μεγάλο και θα χρειαστεί ψυχραιμία. Δείξε συνέπεια και προσήλωση στον στόχο σου και το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Η βιασύνη οδηγεί σχεδόν πάντα σε λανθασμένες κινήσεις που μπορείς να αποφύγεις με σχετική ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μειώσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να έχεις με άλλα θέματα που σε απασχολούν. Μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο και έλα πιο κοντά του, ώστε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που έχετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μπορείς να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά θα πρέπει πρώτα να εξετάσεις κατά πόσο σε συμφέρουν. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι σχέσεις σου συντηρούνται σε επιφανειακό επίπεδο, αγαπητέ Ταύρε, και είναι πια καιρός να βρεις τι φταίει για αυτό. Παρατήρησε τις καταστάσεις γύρω σου και είναι πιθανό να βρεις τις λύσεις. Σύντομα θα βρεις τρόπους να πλησιάσεις πιο ουσιαστικά τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και αυτή τη φορά θα έχεις την ανάλογη ανταπόκριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες παλιότερες καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Με μια συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε οδηγήσουν μόνο σε έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Δίδυμε, να ξεπεράσεις τα λάθη που σε ακολουθούν από το παρελθόν, οι πιθανότητες να πετύχεις την ολοκλήρωση των πιο πρόσφατων σχεδίων σου θα είναι αρκετά μεγάλη. Τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν είναι εξαιρετικής ποιότητας και έτοιμα να σε στηρίξουν αν δείξεις την πρόθεση να το δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις πολλές αλλαγές στη σχέση σου. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τους Ιχθείς στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Τρυφερότητα και ερωτισμό έχεις – εξωτερίκευσέ τα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρόσεξε σε ό,τι αφορά θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν αυτή την περίοδο, ενώ έχεις και πάρα πολλά έξοδα. Νομικά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact