ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 2 Ιουνίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Όχι πως δεν μπορείς να αφεθείς στα όνειρα σου, αν όμως τα «δεις» να υλοποιούνται μόνον στο υλικό πεδίο, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς ή ακόμη και να εξαπατηθείς από άτομα που ξέρουν καλά να εκμεταλλεύονται τις καλές προθέσεις των άλλων. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις να συνεργαστείς, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, αφού όσα σου «τάζουν» δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ερωτικά
Έχεις κι εσύ βέβαια δικαίωμα σε μια «παραμυθένια» ευτυχία, υπό τις παρούσες συνθήκες όμως, η «βασιλοπούλα» ή ο «πρίγκιπας» σου δεν είναι αυτό που φαίνονται, οπότε «ταξίδεψε» μεν στον κόσμο του έρωτα αλλά να είσαι γερά… δεμένος/η!
ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα διεγείρει την καλλιτεχνική σου φύση, οδηγώντας σε μακριά από τις συμβάσεις του «πραγματικού» κόσμου κι απελευθερώνοντας την έμπνευση σου. Ωστόσο σε καθαρά πρακτικό επίπεδο φαίνεται πως «ζεις στον κόσμο σου» και κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων «πονηρών» ή παρασκηνιακών ενεργειών που αποσκοπούν στην εκμετάλλευσή σου.

Ερωτικά
Θετικά μηνύματα που… καταφθάνουν από παντού ανεβάζουν στα ύψη την ψυχολογία σου καλό είναι όμως να παραμείνεις στην «σφαίρα του ανεκπλήρωτου», αφού είναι βέβαιο ότι η πραγματικότητα θα σε προσγειώσει απότομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το να τίθεται γενικά ένα θέμα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας είναι βέβαια κάτι ανησυχητικό, τόσο για τις προσωπικές σου υποθέσεις, όσο και για τι οικονομικές φιλοδοξίες σου. Προσπάθησε λοιπόν να μείνεις μακριά από οτιδήποτε «φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό»! Από την άλλη πλευρά όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας θα σε βοηθήσει να φθάσεις στον «κολοφώνα» της δημιουργικής σου έκφρασης.

Ερωτικά
Η σεξουαλικότητά σου αποκτά «φτερά», που με την δύναμη της φαντασίας μπορεί να σε ταξιδέψουν σε πρωτόγνωρες απολαύσεις. Αν όμως βάλεις στο «πλάνο» και την πίστη, τότε «το χάσαμε το κορμί πατριώτη»!
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε βάλει σε πειρασμό να «παραμυθιάσεις» είτε τον εαυτό σου, είτε τους άλλους, κάτι που, αν συμβεί, θα πρέπει να παραμείνει στα πλαίσια της εμψύχωσης χωρίς να λάβει τον χαρακτήρα υποσχέσεων, που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Επιπλέον, η ημέρα δεν συνιστάται για την ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων.

Ερωτικά
Μπορείς το ίδιο αποτελεσματικά να εμφανίσεις στους άλλους μια εξωραϊσμένη πλευρά του εαυτού σου, όσο και να «τσιμπήσεις» σε μια αντίστοιχη που σου παρουσιάζεται. Στην πράξη όμως όλα θα ανατραπούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η δυσκολία σου να συντονιστείς με την «υπερβατική» φύση του Ποσειδώνα, μπορεί να σε μπλέξει σε καταστάσεις, όπου κυριαρχούν τα ψέματα και οι «εκ του πονηρού» δράσεις. Από την δική σου πλευρά, φρόντισε απλά να μείνεις μακριά από παράνομες ή κρυφές πρακτικές, έχοντας παράλληλα τον νου σου σε ένα πρόσωπο που δείχνει πρόθυμο να εκμεταλλευτεί τις φιλοδοξίες σου προς ίδιον όφελος.

Ερωτικά
Άστοχα σχόλια και παραπλανητικές κρίσεις μπορεί να σου αφήσουν μια λανθασμένη εντύπωση για ένα πρόσωπο, που σίγουρα η ζωή και οι επιλογές του δεν έχουν καμία σχέση με όσα λέγονται ή… φαντάζεσαι!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact