ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 2 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να δυσκολέψει κάπως την καθημερινότητά σου σε πρακτικά ζητήματα κι είναι πιθανό να ακυρωθούν κάποιες από τις προγραμματισμένες δράσεις σου. Από την άλλη πλευρά όμως, ό,τι κάνεις με έμπνευση και μεράκι θα έχει τις ευλογίες των ουρανών, παρέχοντάς σου τη δυνατότητα να φτάσεις σε ύψιστες δημιουργικές στιγμές.

Ερωτικά
Σε μια ημέρα όπου κυριαρχούν τα ψέματα και τα «τρικ», το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να… λες σε όλα «ναι», έχοντας όμως στην άκρη του μυαλού σου, ότι σίγουρα «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας»!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αν επιμείνεις να είσαι προσανατολισμένος/η αποκλειστικά και μόνον στις υλικές αξίες, το μόνο που θα εισπράξεις είναι απογοήτευση, εκτός κι αν μπεις στην διαδικασία να χαρίσεις πράγματα σε όσους/ες κρίνεις πως έχουν την ανάγκη σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει ένα ουσιαστικό θέμα εμπιστοσύνης ή αξιοπιστίας στις οικονομικές συναλλαγές σου.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, μπορεί εκούσια ή ακούσια να παίξει έναν «ύποπτο ρόλο» στην ζωή σου, προβαίνοντας σε «εκμυστηρεύσεις» για πράγματα που απέχουν πολύ από το να είναι αληθινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα έχεις κάθε δικαίωμα να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα, τα αγαπημένα σου πρόσωπα κι ολόκληρο τον κόσμο, μην κάνεις όμως το λάθος να πιστέψεις ότι όλα αυτά μπορεί να πραγματοποιηθούν άμεσα. Αντίθετα, με την συνδρομή του ενεργού Ποσειδώνα κινδυνεύεις να πέσεις θύμα των οραμάτων σου και να σε εκμεταλλευτούν κάποια συμφέροντα.

Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο να κρύψεις κάθε τι που θα μπορούσε να αποδειχθεί «ενοχλητικό» για τις σχέσεις σου, φρόντισε όμως να μην το παρακάνεις, αφού «αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη»!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε κάνει να πιστεύεις ότι όλος ο κόσμος γίνεται μια αγκαλιά, ανεβάζοντας στα ύψη την ψυχολογία σου. Πέρα όμως από τα ωραία λόγια και τις δράσεις εμψυχωτικού χαρακτήρα, καλό είναι να επικεντρωθείς και στις πνευματικές αναζητήσεις σου, προσδίδοντάς τους έναν δημιουργικό χαρακτήρα, είτε στο φιλοσοφικό, είτε στο καλλιτεχνικό πεδίο.

Ερωτικά
Η καλή σου προαίρεση να συμβάλλεις θετικά στην επίλυση ενός προβλήματος που αφορά σε ένα τρίτο πρόσωπο, μπορεί να σε μπλέξει, φθάνοντας σε στο σημείο να προσπαθείς «να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας»!
ΛΕΩΝ
Αισθηματικά, προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που σε καμία περίπτωση δεν θα προσβάλλουν τους άλλους. Ο παρορμητισμός σας σήμερα και ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες ίσως να μην είναι ελεγχόμενος. Επαγγελματικά, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και θα ανταμειφθείτε σύντομα. Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, ωστόσο θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Οι γεννημένοι του 1960 μέσα από την υπομονή σας θωρακίζετε τα δικαιώματα σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact