ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Κάθε εμπόδιο για καλό, Κριέ, λέει η ρήση. Κάποια καθυστέρηση μπορεί να φέρνει εκνευρισμό, δίνει όμως και τη δυνατότητα επανεξέτασης των ζητημάτων. Με τον Ερμή που μπαίνει σήμερα στον Ζυγό και σ’ ευνοεί, θ’ αποφύγεις κακοτοπιές που σε πρώτη φάση δεν ήταν ορατές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία που έχεις, Κριέ, σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις σε πρόγραμμα τις προτεραιότητες που έχεις, για να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, ώστε να βγεις από το αδιέξοδο αυτής της περιόδου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ένα ταξιδάκι είναι αυτό που χρειάζεσαι, Ταύρε. Η μέρα προσφέρεται για θάλασσα, την οποία μπορείς να απολαύσεις με ευχάριστη συντροφιά. Η όποια ανάπαυλα από την καθημερινότητά σου είναι ευλογία αυτή τη στιγμή. Φρόντισε να περάσεις καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κυριαρχεί σήμερα μια γενική ασυνεννοησία το ταίρι σου, Ταύρε μου. Καλό είναι να συζητάς πιο πολύ μαζί του, βοηθώντας το να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε ν’ αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Ταύρε, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός απέναντι στις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι τελικές επιλογές σου να είναι λανθασμένες. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που υπάρχουν στα οικονομικά σου και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει όμως μια περίοδος, που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μην αφήνεις για αύριο, Δίδυμε, αυτό που έχεις προγραμματίσει για σήμερα. Οι πολλές αναβολές δημιουργούν συσσώρευση υποχρεώσεων, που μόνο άγχος μπορεί να φέρει. Γι’ αυτό, καλό είναι να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και ν’ ασχοληθείς ουσιαστικά με τα θέματά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς, Δίδυμε, θα σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφό σου. Φρόντισε να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν σήμερα προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες σου, Δίδυμε, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που δεν περίμενες. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται να υπάρχουν, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα που τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Με τον Ερμή που μπαίνει σήμερα στον Ζυγό και σ’ ευνοεί, Καρκίνε, θα αλλάξει όλο σου το σκεπτικό. Μόνο αν απαλλαγείς από την πίεση της καθημερινότητας, θα μπορέσεις να ασχοληθείς και με άλλα, πιο προσωπικά σου ζητήματα. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και άφησε στην άκρη τα άλυτα προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας, Καρκίνε, δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μη δυσκολέψεις εσύ την κατάσταση, επειδή θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν σήμερα μερικές διαφωνίες με τους συνεργάτες σου, Καρκίνε. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που ίσως προκύψουν. Η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη στα οικονομικά του παρελθόντος, αλλά και ν’ αντιμετωπίσεις ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν έχεις ακόμη καλύψει.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η σημερινή μέρα, Λέων, ίσως σε εμπλέξει σε διάφορες καταστάσεις, που μπορεί να σου φέρουν δυσαρέσκεια. Αντιμετώπισε την κατάσταση με ψυχραιμία, υπομονή, σύνεση και ευγένεια. Με αυτά τα όπλα, θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις γρήγορα και σίγουρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό να σε ευνοεί, θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Λέων, που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Όποιες κινήσεις κάνεις, πρέπει είναι πολύ καλά μελετημένες από πριν. Συναλλαγές σήμερα, μπορείς να κάνεις, αλλά σε προτάσεις που ίσως δεχτείς στα οικονομικά σου, μην απαντήσεις, πριν σκεφτείς καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε μου, θα βρεθείς μπροστά σε αλλόφρονες καταστάσεις, οι οποίες θα σε ξαφνιάσουν και θα αισθανθείς αδύναμος να τις αντιμετωπίσεις. Πρόσεξε να μην παρεκτραπείς, διαφορετικά θα εκτεθείς και θα το μετανιώσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι χρυσός.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες, Παρθένε, αλλά και στο πως κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Ίσως υπάρξουν διαμάχες μαζί του, οπότε φρόντισε να μη φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά, για να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να υπάρχει σωστός προγραμματισμός από πριν. Οφείλεις να προσέχεις ιδιαίτερα τα οικονομικά ανοίγματα που σκέφτεσαι.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου και σ’ ευνοεί, οπότε ένα ρίσκο που θέλεις να πάρεις για κάποιο νέο ξεκίνημα, βρίσκει τη μέρα που εσύ πρέπει να το τολμήσεις. Καιρός ν’ αποτινάξεις τις αλυσίδες και να προσπαθήσεις νέα ανοίγματα. Ξεκινάει για σένα μια ευνοϊκή περίοδος με πολλές ευκαιρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις σήμερα προβληματισμό από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, Ζυγέ μου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή. Το σημαντικότερο είναι να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, έχε το νου σου, επειδή θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις πολύ προσεκτικές συναλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου και σ’ ευνοεί, οπότε ένα ρίσκο που θέλεις να πάρεις για κάποιο νέο ξεκίνημα, βρίσκει τη μέρα που εσύ πρέπει να το τολμήσεις. Καιρός ν’ αποτινάξεις τις αλυσίδες και να προσπαθήσεις νέα ανοίγματα. Ξεκινάει για σένα μια ευνοϊκή περίοδος με πολλές ευκαιρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις, Σκορπιέ, και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και σου χαρίζει μια πιο ζεστή κι… αγαπησιάρικη αύρα. Χρησιμοποίησέ τη, για να βρεις το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα, για να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Υιοθετώντας χαμηλούς τόνους θα δώσεις ευκολότερα στους συνεργάτες σου να καταλάβουν το σκεπτικό σου. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να παρασυρθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, σε κάποια μετακίνησή σου θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία θα σου ανοίξει μια πόρτα, που χτυπάς εδώ και πολύ καιρό και δε σου ανοίγει. Φρόντισε να φερθείς έξυπνα και με ευγένεια. Τέτοιες ευκαιρίες δεν έρχονται κάθε μέρα και προπαντός δε χάνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα αυτή, Τοξότη, είναι κατάλληλη για έρωτες που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Σκέψου τι έχεις ή τι επιθυμείς και κινήσου ανάλογα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν χαμένες. Οι συνεργασίες, αλλά κι η συλλογική δουλειά, ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, θα γίνουν συζητήσεις ή θα έρθουν προτάσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι άλλοι ακούν από σένα, Αιγόκερε, πάντα αυτό που θέλουν ή αυτό που πιστεύουν, γεγονός που σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Με τον Ερμή, που μπαίνει σήμερα στο Ζυγό, η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη. Η ουσία όμως δεν είναι ευαρεστείς μόνο τους άλλους, αλλά και να τους βοηθάς λέγοντας την αλήθεια, η οποία, όσο κι αν πονάει, λυτρώνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Αιγόκερε, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις πάνω σε καταστάσεις που σε κουράζουν και καταπιέζουν. Αν τις αντιμετωπίσεις, θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Στα οικονομικά σου, τακτοποίησε εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα αυτές πάνω σε θέματα νόμου. Αν προκύψουν οικονομικές συμφωνίες, μπορείς να τις κλείσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο συντηρητικός τρόπος με τον οποίο τελευταία σκέφτεσαι, Υδροχόε μου, έρχεται σε αντίθεση με τα γεγονότα που βιώνεις, γεγονός που σ’ έχει αποσυντονίσει και σε έχει φέρει σε αδιέξοδο. Αν βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, δε σημαίνει πως θα χάσεις τη σοβαρότητά σου και θα καταργήσεις τις αξίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα σήμερα πιο κοντά στο σύντροφό σου, Υδροχόε, μίλησέ του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές συνθήκες να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα βάλει τα δυνατά της, ώστε να βρεις ένα ταίρι, έτσι όπως το θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα ριχτείς σήμερα στη δουλειά, Υδροχόε, για να τελειώσεις θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Απόφυγε πάντως να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Πρέπει να έχεις πλήρη προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Ο αποστειρωμένος κόσμος στον οποίο τελευταία επέλεξες να ζεις, Ιχθύ μου, δεν ελλοχεύει κινδύνους, ούτε όμως κρύβει και ξαφνικές χαρές ή ευχάριστα απρόοπτα. Οι μέρες σου κυλάνε «φυσιολογικές» και ήπιες. Σου λείπει όμως το «αλάτι» της ζωής. Σήμερα, είναι μια καλή μέρα για ν’ αποδράσεις από την καθημερινότητα που σε κουράζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ, μπορούν να πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις σήμερα πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του απέναντι σε προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο, με την Αφροδίτη να είναι στο Σκορπιό, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Ιχθύ, σήμερα μπορείς να προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές συνθήκες. Στα οικονομικά σου, κάνε κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδα σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

Πηγή: oroskopos.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact