ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο έντονος παρορμητισμός σου, Κριέ μου, σε έχει ταλαιπωρήσει πολύ στο παρελθόν. Είναι πια καιρός, να αποκτήσεις μία καλύτερη και πιο άμεση κατανόηση της πραγματικότητας, που θα σε βοηθήσει να μπαίνεις έγκαιρα στο κλίμα, αποφεύγοντας κακοτοπιές. Παράλληλα, θα βελτιώσεις πολλά πράγματα, ξαναβρίσκοντας σε προσωπικό επίπεδο κάποιες χαμένες ισορροπίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου σήμερα, Κριέ. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις συζητήσεις, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Κριέ μου, θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς που θέλεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση σήμερα και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα, Ταύρε, με τα οποία έχεις απομακρυνθεί εξαιτίας πολλαπλών υποχρεώσεων, παραπονιούνται για τη στάση σου αυτή, αφού δε γνωρίζουν την πραγματική αιτία. Εξήγησε με ηρεμία, πως οι υποχρεώσεις που σε βαραίνουν και όχι η συναισθηματική σου αποστασιοποίηση, σε έχουν φέρει σε αυτή τη θέση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να προχωρήσεις εσύ στο πρώτο βήμα, κάνοντας το ταίρι σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, για να περάσετε όμορφα και ιδανικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, μπορείς σήμερα να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε μέχρι τώρα στο δρόμο σου. Στα οικονομικά, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact