ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25 Μαΐου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα διαθέτεις ισχυρή διαίσθηση και ψυχικές διορατικές ικανότητες, χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να μπορέσεις να κινηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις προσωπικούς στόχους και σκοπούς! Επιπλέον όμως, θα έχεις την τάση να απομονώνεσαι από τους άλλους και να μειώσεις κατά πολύ τις κοινωνικές σου συναναστροφές και δραστηριότητες. Τα συναισθήματα σου νικούν την λογική σου και αποφασίζεις να ακολουθήσεις την καρδιά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν απογοητεύσεις και δυσάρεστες αποκαλύψεις στον έρωτα, ειδικά αν έχεις μπλέξει με ένα άτομο απαγορευμένο ή έχεις κρυφό δεσμό. Οι ενοχές, σε συνδυασμό με την ισχυρή επιθυμία, θολώνουν το τοπίο και σε ρίχνουν σε απρόσεκτα λάθη! Αν είσαι ελεύθερος, σε διακατέχει ανασφάλεια, αφού δεν ξέρεις τι ακριβώς γίνεται με το αντικείμενο του πόθου σου και τι νιώθει για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα είναι συνεχής η βελτίωση, όσον αφορά τα οικονομικά σου! Επαγγελματικά, δεν έχεις διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές με συναδέλφους, όπως και για δύσκολες εργασίες ή προσπάθεια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα είσαι φιλόδοξος, ικανός να πείσεις και να πετύχεις, έξυπνος, σοφός, με αποτελεσματικότητα σε σχεδιασμούς, πρωτοτυπίες και νέα ξεκινήματα! Είσαι πανέτοιμος, για την απόλυτη επιτυχία, την οποία επιδιώκεις και κατακτάς με ποικίλους τρόπους! ‘Έχεις επιθυμία, αλλά και ικανότητα να διεκδικήσεις και πετύχεις φήμη και αναγνώριση, μέσα από δραστηριότητες και διάφορες αλλαγές, που θα προκαλέσουν τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, επιλέγεις να λειτουργείς αποκλειστικά και μόνο με το συναίσθημα, απορρίπτοντας την λογική, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις με δημιουργία σκανδάλων και έκθεση του εαυτούς σου και των μυστικών σου! Ωστόσο, η ισχυρή σου γοητεία και λάμψη, μπορεί πανεύκολα να μαγέψει τον οποιοδήποτε! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις και μεταβολές σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα πετυχαίνεις επαίνους, αναγνώριση και φήμη. Στον οικονομικό τομέα, αρκετό είναι το άγχος, αλλά ανταπεξέρχεσαι στα πάντα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, η σημερινή ημέρα θέλει προσοχή! Οφείλεις να προστατεύεις τον εαυτό σου κάθε στιγμή, από ψεύτικες κατηγορίες, σχόλια πίσω από την πλάτη σου και κουτσομπολιά εις βάρος σου! Μην ασχολείσαι καν, με τέτοιου είδους εχθρούς, αφού ουσιαστικά δεν μπορούν να σε βλάψουν, απλά μόνο να σε πληγώσουν και να σε απογοητεύσουν! Γενικά, η ημέρα αυτή, σε ωθεί σε πολλές μυστικές υποθέσεις, αλλά και παρασκηνιακές κοινωνικές συναναστροφές, λόγω καχυποψίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν ένας παρασκηνιακός έρωτας, να πρωταγωνιστήσει στην ζωή σου σήμερα και να αλλάξει όλα σου τα δεδομένα! Ο ρομαντισμός και το πάθος σε παρασύρει, αλλά προσοχή γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, παρέμεινε υποψιασμένος απέναντι σε νέες γνωριμίες και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλήματα θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο, ιδίως στις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα που θα σε αγχώσουν!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact