ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, είσαι σίγουρα στα καλύτερα σου σήμερα! Μέσα από φιλικές συναναστροφές και κοινωνικές και ομαδικές δραστηριότητες, θα αποκτήσεις κέρδη και οφέλη! Έλκεις τους άλλους και γίνεσαι περιζήτητος, αφού είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και συζητήσιμος. Τα οράματα σου και οι επιθυμίες σου, είναι πολύ ισχυρές τώρα και θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία να τα υλοποιήσεις! Η σημερινή ημέρα θα φέρει πολλούς φίλους και γνωστούς, στην καθημερινότητα σου και το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις υπέροχα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις σίγουρα νέες γνωριμίες ή ακόμα και την ευκαιρία να μετατρέψεις μία φιλία σε έναν μεγάλο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις ανανέωση και αναζωπύρωση της σχέσης χου με το ταίρι σου, μέσα από ψυχαγωγικές και κοινωνικές δραστηριότητες! Προσπάθησε μόνο, να μην είσαι προκλητικός απέναντι του, απλά για να φαίνεσαι ανεξάρτητος και αυτόνομος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή μέρα θέλει ωριμότητα στην καριέρα, αφού μεταβλητότητα θα υπάρχει στους επαγγελματικούς στόχους και στις συνεργασίες σου! Αστάθεια θα φέρει η ημέρα και για το πορτοφόλι σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις τις ξεχασμένες σου φιλοδοξίες και τους υψηλούς στόχους σου και σήμερα να καταφέρεις να διακριθείς, να αναγνωρισθείς και φυσικά να πετύχεις! Αποφεύγεις και διορθώνεις πλήρως, θέματα που έχουν να κάνουν με σκάνδαλα, συκοφαντίες και κουτσομπολιά εις βάρος σου! Βελτιώνεις απόλυτα την κοινωνική σου θέση, εικόνα και υπόσταση, αφού πλέον έχεις την επιθυμία, αλλά και την ικανότητα να ακολουθήσεις μία αξιοθαύμαστη δημόσια ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σήμερα την ευκαιρία να δημιουργήσεις έναν συναισθηματικό δεσμό, ο οποίος θα σε ανεβάσει πολύ κοινωνικά ή να κάνεις το επόμενο βήμα σε έναν φλερτ που έχει ξεκινήσει στο χώρο εργασίας σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η επιρροή του συντρόφου, θα είναι καθοριστική για την διαμόρφωση της προσωπικότητας σου, αλλά και για τις προσωπικές επιλογές και δράσεις σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, δρας αποτελεσματικά, κατακτώντας την επιτυχία σε ό,τι στόχο κι αν έχεις σήμερα! Οικονομικά, λόγω οικονομίας, χάνεις ευκαιρίες να περάσεις καλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε θέματα μεταφυσικά ή που έχουν να κάνουν με φιλοσοφία και έρευνα! Επιπλέον, έχεις πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου και καταφέρνεις και πείθεις και τους γύρω σου γι’ αυτό! Εκμεταλλεύσου σήμερα την εμπνευσμένη ρητορικότητα σου, με κάθε τρόπο και πέτυχε τους στόχους σου! Επίσης θα ασχοληθείς με μετακινήσεις, ακόμα και με ταξίδια και θα επωφεληθείς με οφέλη και κέρδη, μέσω αυτών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι κι αυτός, που θα έχει την περισσότερη ερωτική τύχη και εύνοια σήμερα στον έρωτα, αφού έρχονται γνωριμίες, φλερτ και ανέλπιστες συναντήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σήμερα σε μία έξοδο ή ένα ταξιδάκι με τον σύντροφο, που θα σας δώσει χαρά και θα ανανεώσει με ποικίλους τρόπους την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα μην δεσμεύεσαι για εργασίες, που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις, γιατί θα εκτεθείς! Πολλά τα έξοδα για ψυχαγωγία σήμερα, αλλά τουλάχιστον θα το απολαύσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, έχεις ισχυρή διαίσθηση, αλλά και έντονο μαγνητισμό, γεγονός που θα κάνει ανθρώπους και καταστάσεις, να έρθουν σήμερα με τα «νερά» σου! Προσπάθησε διακριτικά, να ανακαλύψεις σήμερα ένα ή περισσότερα μυστικά, που ξέρεις ότι σε αφορούν, αφού ευνοείσαι για αποκαλύψεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα σου! Επικοινωνιακά και κοινωνικά, φρόντισε να μην είσαι τόσο κλειστός, καχύποπτος και μυστικοπαθής, διότι θα παρεξηγηθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σίγουρα ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει σήμερα! Ισχυρός ψυχισμός και συναισθηματισμός, έντονη διάθεση για σεξ και ασύγκριτη γοητεία, καθιστά την μέρα, ιδανική για πάθος, καυτές στιγμές με το ταίρι σου και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών και πόθων! Αν είσαι ελεύθερος, αποκαλύπτεται σήμερα ένας κρυφός θαυμαστής σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πολλά τα κέρδη μέσω συναδέλφων ή συνεργατών. Πιθανά χρήματα από κληρονομιά, δανεικά ή από σύντροφο, θα σε ανακουφίσουν!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact