ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 26 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, είναι μία ημέρα που θα καταφέρεις μέσα από επαφές, αλλά και συγκυρίες να εναρμονιστείς με τους γύρω σου και να εξομαλύνεις ή απλά να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Διεκδικείς με κάθε τρόπο και καταφέρνεις σταθερότητα και ασφάλεια στις επαφές που έχεις με τους άλλους ανθρώπους κι ευτυχώς οι καλοί και προσαρμοστικοί σου τρόποι σε βοηθούν σε αυτήν σου την προσπάθεια. Ορισμένες φορές ωστόσο, θα περάσεις και από φάσεις ανασφάλειας ή αβεβαιότητας, όμως τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου , θα καταφέρουν να σε ηρεμήσουν και να σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, περιστρέφεται κυρίως γύρω από τις ερωτικές σου σχέσεις, οι οποίες ομολογουμένως θα έχουν αρκετές διακυμάνσεις. Κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα έχεις και η πρωτοφανής υπερευαισθησία σου, θα σε κάνουν να βρίσκεις προβλήματα, εκεί που δεν υπάρχουν! Επιστράτευσε την λογική και κυρίως την ψυχραιμία σου και θα δεις πως δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω, από αυτά που ήδη έχεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, μάθε να συνεργάζεσαι και να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες που επικρατούν! Στα οικονομικά σου, βρίσκεις επιτέλους τις σωστές ισορροπίες και τον έλεγχο της ορθής διαχείρισης τους!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, θα νιώσεις την ανάγκη να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις ανάγκες, ανθρώπων που αγαπάς και εκτιμάς! Η τάση σου αυτή, θα λειτουργήσει εποικοδομητικά και για εσένα, παρόλο που οι πράξεις σου χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια, αφού όλα στην ζωή είναι “δούναι και λαβείν”! Καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι σε όλες τις υποχρεώσεις σου, ανανεώνεσαι και αποφασίζεις να φροντίσεις λίγο περισσότερο και τον εαυτό σου! Αυτό που οφείλεις μόνο να προσέξεις την σημερινή ημέρα, είναι η τάση σου για διατροφικές υπερβολές, οι οποίες να σε επιβαρύνουν με έξτρα… θερμίδες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ως σύντροφος είσαι τέλειος σήμερα, αφού καταφέρνεις και εναρμονίζεσαι με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου! Αν περιορίσεις και την τάση σου να τον κρίνεις ορισμένες φορές για τις επιλογές του, θα περάσετε υπέροχα σήμερα και θα σου ανταποδώσει τα… χατίρια που του κάνεις! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, τείνει να προχωρήσει την επαγγελματική σας σχέση, σε κάτι πολύ περισσότερο και εσύ μάλλον ανταποκρίνεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Γεγονότα και κάποιες νέες καταστάσεις, θα σε κάνουν ξανά να αισθανθείς επαγγελματική ασφάλεια! Μην στερείσαι πράγματα που αγαπάς να κάνεις, για λόγους οικονομίας!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα αποτελεί την απόλυτη συναισθηματική χαρά για σένα, φίλε Δίδυμε και σου επιτρέπει να γίνεις και πάλι παιδί, με κάθε τρόπο! Μπορείς να καλοπεράσεις χωρίς δισταγμό σήμερα, μέσα από ερωτικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικά θέματα, εξόδους, ψυχαγωγία, θέματα που αφορούν παιδιά, διακόσμηση, καλλωπισμό και δημιουργικές επιτυχίες! Είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής μέσα στους κοινωνικούς σου κύκλους, γι’αυτό εκμεταλλεύσου το, ώστε να νιώσεις βασιλιάς ή βασίλισσα! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς με αυτά τα “δώρα” που θα σου δοθούν, χωρίς να ζητάς όλο και περισσότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μεγάλη ανάγκη σήμερα για ρομαντισμό, πάθος και ερωτικές δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, από την μια αποζητάς την ασφάλεια της αγάπης και από την άλλη απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις, ακόμα κι αν σου προσφέρουν ερωτική χαρά χωρίς διάρκεια! Αν έχεις ήδη κάποιον σύντροφο, ζητάς συνεχώς την προσοχή του, γεγονός που δεν είναι καθόλου δύσκολο, αφού έχεις εντυπωσιακή γοητεία και απαράμιλλο ερωτισμό! Η πιο ερωτική ημέρα, είναι εδώ για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, πρέπει να εκμεταλλευτείς την αυξημένη δημιουργικότητα σου, για να μπορέσεις να κατακτήσεις τις φιλοδοξίες σου! Οικονομικά, καλό θα ήταν να μην ρισκάρεις και να μην ξοδεύεις ανούσια!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact