ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, ήρθε η στιγμή, να καταλάβεις πως οι λεπτομέρειες, είναι πολύ σημαντικές και κάνουν την διαφορά, γι’αυτό και δεν πρέπει να τις αμελείς. Ιδανική ημέρα η σημερινή, για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή ή να κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σου! Γενικά, η καθημερινότητα σου να αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα προκύψουν τώρα. Οφείλεις λοιπόν, να σοβαρευτείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά θέματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και καταλαβαίνεις που ακριβώς βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις ώστε να βελτιώσεις την σχέση σου και να ευχαριστήσεις τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, αυτός ο συνάδελφος ή συνεργάτης που έχει κατακτήσει την καρδιά σου, επιτέλους ανταποκρίνεται επικοινωνιακά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δώσεις σήμερα, τον καλύτερο σου εαυτό σε επάγγελμα και χρήμα και θα έχεις τα αποτελέσματα που θες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, θα έχεις την ευκαιρία, να αναπτύξεις με ποικίλους τρόπους, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και να αποκτήσεις μια πιο χαρούμενη και παιχνιδιάρικη διάθεση και κέφι. Ιδανική ημέρα λοιπόν, για κοινωνικότητα και χαρμόσυνες επικοινωνίες! Προσοχή όμως! Πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για εγωκεντρισμό και επίδειξη, για να μην προκαλέσεις αρνητικές εντυπώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντισμό, πάθος αλλά και πολλές εκπλήξεις ή φιλοφρονήσεις από τον σύντροφο! Μπορείς εύκολα να πετύχεις κάθε ερωτικό στόχο, που αφορά τον δεσμό σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, αυτοπεποίθηση, θαυμαστές και πολλά κομπλιμέντα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι στα ανούσια έξοδα, γιατί ίσως αύριο το μετανιώσεις! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις αρκετά σπουδαία πράγματα στην καριέρα και ξεχωρίζεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, ήρθε η στιγμή να διορθώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με συζήτηση και καλοπροαίρετη διάθεση! Είσαι αρκετά διαισθητικός και καταφέρνεις να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των άλλων! Άρπαξε σήμερα την ευκαιρία, για να κάνεις έναν απολογισμό των γεγονότων έως τώρα, να ετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, αλλά και να ετοιμαστείς, ώστε να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στον σπουδαίο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως απογοητεύεις κάπως τον σύντροφο με την κυκλοθυμία σου και ίσως την γκρίνια σου! Πρώτα είσαι πολύ τρυφερός και ύστερα πολύ παραπονιάρης! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σήμερα, σε παλιό έρωτα που επιστρέφει, μέσω της επικοινωνιακής οδού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα υπάρξουν αρκετές επιτυχίες και ευκαιρίες για πρόοδο! Οικονομικά θα υπάρξουν κάποια οικογενειακά έξοδα, αλλά είναι αναμενόμενα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, προσπάθησε να επικοινωνείς κυρίως με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σαφώς καλύτερα, μέσα από τον γραπτό λόγο! Επίσης, τα αδέρφια και κάποιοι συγγενείς σου, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, την σημερινή ημέρα! Η παροντική ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι σαφώς εντονότερη, αλλά και πιο ουσιαστική! Απολαμβάνεις με ποικίλους τρόπους επαφές και συζητήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν σήμερα να ξεκινήσει ένα φλερτ, το οποίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα θες να ασχοληθείς μόνο με αυτό πλέον! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα, να ανταλλάξεις κάποιες απόψεις με τον σύντροφο σου, για την σχέση σας! Ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες διαφωνίες μαζί του, θα βρείτε σίγουρα λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πρέπει σήμερα να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, προκειμένου να πετύχεις! Αλλά και οικονομικά, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες οικονομικές αλλαγές που θα προκύψουν τώρα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact