ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Οκτωβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου κάνει την επικοινωνία σου πιο εύκολη αλλά πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες να πείσεις κάποιους ανθρώπους. Δυστυχώς πρέπει να τους πείσεις ότι κάνεις το σωστό ή το αυτονόητο ή να δώσεις εξηγήσεις για κάτι που για εσένα όλο αυτό είναι πολύ δυσάρεστο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ότι αφορά την σχέση σας στο μέλλον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν. Περιόρισε τον ενθουσιασμό σου και βάλε το μυαλό σου να δουλέψει γιατί οι δικές σου ιδέες είναι καταπληκτικές. Φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από επιφανειακές καταστάσεις που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σου φέρουν μόνο καθυστερήσεις στα σχέδια σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε ότι έχεις να πεις να είσαι ήρεμος και προπάντων μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα έξω από τα δόντια για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά θέματα και νομικά ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να σου πω να μην δώσεις αναβολές για να τις καλύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Άρης από τον Ζυγό σε κάνει να έχεις πολύ δυναμικότητα και θα μπορέσεις με γρήγορες κινήσεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν. Φρόντισε να μην αποκαλύψεις τα σχέδια σου σε τρίτα πρόσωπα. Φρόντισε με τον σωστό προγραμματισμό να έχεις την κατάλληλη επιτυχία που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που δεν θα μπορείς να τα διορθώσεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact