ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης από τον Ζυγό σε ευνοεί και θα φέρει πολλές ευκαιρίες και γεγονότα που θα σε βγάλουν από την καθημερινότητα σου. Θα έχεις πολύ ενεργητικότητα για να λύσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Μπορείς να μιλήσεις με φιλικά σου πρόσωπα και να τους πεις για ότι σε απασχολεί και σε βεβαιώνω ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν την σχέση σου, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό θα σε ευνοήσει πάρα πολύ και κάποιες ανασφάλειες που είχες, θα αρχίζεις να βλέπεις τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα και θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Κάποια προβλήματα που μπορεί να αντιμετώπιζες με άτομα δικά σου σήμερα θα κάνεις συζητήσεις για να μπορέσεις να ηρεμήσεις ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για εσένα. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα. Προσπάθησε να είσαι αρκετά συγκρατημένος ειδικά σε αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Φρόντισε από σήμερα να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα που μέχρι και τώρα μπορεί να σε προβληματίζουν. Ανήκεις στα πολύ δυναμικά ζώδια και αυτή την περίοδο θα πρέπει να φερθείς με πολύ δυναμικό τρόπο. Μην δώσεις καμία σημασία σε λόγια που μπορεί να ακούσεις από τρίτους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος σε σχέση με τα οικονομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Με την εύνοια του Άρη που είναι στον Ζυγό θα έχεις πολλές δραστηριότητες αγαπητέ Καρκίνε και με ότι καταπιαστείς θα μπορεί να πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία. Μπορείς να αρχίσεις να λύνεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσουν φιλικά άτομα ή της οικογένειας σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact