ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 29 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Τη έντονη παρουσία σου θα θυμίσεις σήμερα, Καρκίνε, φροντίζοντας να την επιβάλεις σε κάποιους κοινωνικούς χώρους. Προσπαθείς να βγάλεις από μέσα σου το δυναμισμό που κρύβεις, κάτι που όμως παράλληλα σε αγχώνει ιδιαίτερα. Δε χρειάζεται να πιέζεσαι, την ώρα που είσαι ένα πάρα πολύ γλυκό πλάσμα, το οποίο με το χαμόγελο και τη δοτικότητά σου μπορεί να πραγματοποιήσει αυτά που θέλει. Ηρέμησε, λοιπόν, και θα δεις ότι στο τέλος όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Χρειάζεται σύντομα, Καρκίνε, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου, Καρκίνε, αλλά μην ανακοινώσεις σήμερα τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν, πρέπει όμως να δεις αν σε συμφέρουν και αν θα βελτιώσουν τα έσοδά σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα βρίσκεσαι σε ένταση για υποθέσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις και μάλιστα άμεσα. Παράλληλα, σε πιέζουν και οι εορταστικές ημέρες και το ιδιαίτερο πρόγραμμα που απαιτούν. Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι, αφού η δυναμικότητά σου, αλλά και η πρακτικότητα του μυαλού σου, θα βρουν τις απαραίτητες διεξόδους, ώστε στο τέλος όλα να πάνε πάρα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Λέων, αν ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας, Λέων, θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου και θα δεχτείς προτάσεις που θα ενισχύσουν τα έσοδά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις την έντονη αίσθηση ότι όλα αλλάζουν γύρω σου κι εσύ δεν είσαι μέσα σ’ αυτά. Είναι μια σειρά σκέψεων, που θα σε βγάλει λίγο τις συνήθειές σου και σε πιέζει, επειδή αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να τη σταματήσεις. Δεν χρειάζεται να καταβληθείς, καθώς πρέπει να θυμάσαι, ότι οι αλλαγές στη ζωή μας σπάνια είναι απόλυτα καλές ή κακές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Παρθένε, θα δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλά φρόντισε να μιλήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά, αφού βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις τρέχουσες οικονομικές ευκαιρίες, για να είσαι καλά στο μέλλον. Οι συναλλαγές, αλλά και οι διεκδικήσεις επί παλαιών θεμάτων, ευνοούνται.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, ενώ ο ενθουσιασμός γύρω σου θα είναι μεγάλος για τα καλά νέα που φτάνουν, εσύ θα πιστεύεις ότι υπάρχει μία ουτοπία και η αισιοδοξία σου θα είναι συγκρατημένη. Θ’ αποδειχθεί ότι έχεις απόλυτο δίκιο, όμως αυτό θα γίνει λίγο αργότερα. Η στάση σου πάντως θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και, κυρίως, δε θ’ απογοητευτείς, αφού είσαι προετοιμασμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με το σύντροφο σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι ποιοτική. Φρόντισε όμως να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συνεργαστείς επιτυχώς, Ζυγέ, αλλά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Οι προβληματικές καταστάσεις που είχες με συνεργάτες σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Θέλεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Μην προχωρήσεις όπως σε κάποια βιαστική κίνηση, αλλιώς θα πάρεις λάθος αποφάσεις.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact