ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 29 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα κάνεις πάρα πολλές αλλαγές σε ζητήματα που μέχρι τώρα καθυστερούν. Η μέρα σου προμηνύεται άκρως δημιουργική, παράλληλα όμως και κουραστική. Η κόπωση θα προέρχεται από την προσοχή σου, που θα είναι αδιάλειπτα στραμμένη πάνω σε κάθε τι με το οποίο θα καταπιαστείς, ώστε να μην κάνεις κάποιο λάθος και τελικά να έχεις την επιτυχία που ζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στα αισθηματικά σου, Κριέ μου, να συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσετε καταστάσεις που δηλητηριάζουν τη σχέση σας και σας πληγώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις αυτά που θέλεις, Κριέ, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε όμως τα περιττά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Κάποια ζητήματα θα προκύψουν σήμερα, Ταύρε, πάνω σε πρακτικά θέματα που αφορούν την οικογένειά σου. Οι υποθέσεις που πρέπει να χειριστείς, θα δεις ότι μπλοκάρονται, όχι από σένα, αλλά από υπαιτιότητα τρίτων. Εκείνο που χρειάζεται να προσέξεις, είναι ο εκνευρισμός σου, που βγαίνει στην επιφάνεια και οφείλεται στις τρέχουσες καθυστερήσεις. Σε βεβαιώνω, ότι όλα θα τελειώσουν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και με τους όρους που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν δεν εκνευριστείς στις συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου, γύρω από κάπως προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την ευελιξία που έχεις, Ταύρε, καταφέρνεις πολλά στο χώρο της εργασίας σου. Απόφυγε όμως να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε σχέση με τα οικονομικά σου και ό,τι κάνεις, να είναι πλήρως προϋπολογισμένο, επειδή τα έξοδα για περιττές αγορές θα αποτελούν το χαρακτηριστικό της μέρας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα Δίδυμε, θα θελήσεις να βρεθείς με άτομα του φιλικού σου περίγυρου κι αυτό επειδή επιθυμείς να δρομολογήσεις μαζί τους το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Βέβαια, το σκηνικό θα έχει και ασάφεια, αφού ενώ θα παίρνετε αποφάσεις, αυτές θα αναιρούνται την επόμενη στιγμή. Καλό θα ήταν να θυμάσαι, πως οι ιδέες και ο προγραμματισμός σου συνήθως επικρατούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα, Δίδυμε, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν ξοδέψεις το χρόνο σου σε άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, Δίδυμέ μου, που δεν ξέρεις πως να προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να εστιάσεις στα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε σημαντική οικονομική συναλλαγή.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact