ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 5 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου, αγαπητέ Κριέ, είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει το ερχόμενο διάστημα και είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς βοήθεια από κάποιο άτομο κύρους, για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει, δείξε τον καλύτερο εαυτό σου και όλα θα δρομολογηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Μπορείς να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, καθώς και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα όπου όλα πήγαιναν κατ’ ευχήν για το ζώδιό σου, ήρθε μία μπόρα να τα σαρώσει όλα και να τεστάρει τις αντοχές σου σε όλο τους το εύρος. Δυστυχώς η ψυχραιμία δεν είναι το βασικό χαρακτηριστικό σου και οι εξετάσεις δεν πήγαν και τόσο καλά. Το μέλλον όμως θα ξεκαθαρίσει τις δυσκολίες και θα σε φέρει σε καλύτερα επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στα αισθηματικά σου να κάνεις υποχωρήσεις, για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Συνεχίζεις τις προσπάθειες για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Τα πλούσια προσόντα και ταλέντα επισκιάζουν τον δύσκολο χαρακτήρα σου, αγαπητέ Δίδυμε, και κάποιοι σου δίνουν δεύτερη ευκαιρία. Δείξε μεγάλη προσοχή όμως, γιατί αυτή τη φορά τίποτα δεν θα σου χαριστεί. Η αφοσίωση, η συνέπεια και η σοβαρότητα που θα δείξεις θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ευθύνες θα σε κάνουν να παραμελήσεις τα αισθηματικά σου, με αποτέλεσμα να αγχώσεις το ταίρι σου, καθώς δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact