ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Σχεδόν όλο τον Ιούνιο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και προβλέπονται… αλαλούμ παντού

Από τα τέλη του μήνα και μέχρι και λίγο πριν το τέλος του ερχόμενου μήνα, ο πλανήτης Ερμής θα είναι ανάδρομος και δύσκολα κανείς θα αποφύγει να βιώσει ένα… μίνι μπάχαλο σε διάφορους τομείς της ζωής του, το επόμενο διάστημα, αφού η ανάδρομη πορεία του Ερμή συμπίπτει και με άλλα “δύσκολα” αστρολογικά φαινόμενα, όπως η ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου.

Ο Ερμής ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στις 30/5 στον αέρινο εκπρόσωπο του μεταβλητού σταυρού όπου είναι και κυβερνήτης, στο ζώδιο των Διδύμων, και συγκεκριμένα από τη 24ο43′ του ζωδίου. Η ανάδρομη πορεία του θα διαρκέσει έως τις 22 Ιουνίου 2021, όπου ο Ερμής θα φτάσει έως και την 16ο7′ του ζωδίου.

Τα πολύ εξαιρετικά δύσκολα διαστήματα για τις επικοινωνιακές μας δραστηριότητες, όπου ο Ερμής θα είναι στάσιμος είναι η περίοδος 25-30/5 και το διάστημα 22-28/6.

Όλοι μας έχουμε εντοπίσει τις περιόδους που ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος το σχετικό αλαλούμ στην καθημερινότητά μας, στις επικοινωνίες μας, στις ασυνέπειες ή και στις αναποδιές που δημιουργούνται ή ακόμα και στις βλάβες που μας κάνουν τα νεύρα τσατάλια … Σίγουρα όμως είναι και οι περίοδοι του έτους, που αναλογιζόμαστε πολύ περισσότερο το παρελθόν είτε και επανέρχονται στη ζωή μας καταστάσεις του χτες, για να μπορέσουμε να τις επιμεληθούμε, να τις αξιολογήσουμε, να τις αναθεωρήσουμε. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, όταν κινείται φαινομενικά ανάδρομος μας καλεί να διεισδύσουμε πιο εσωτερικά και να εντοπίσουμε / αναθεωρήσουμε σκέψεις, αποφάσεις, απόψεις, ιδέες, θεωρίες, ανθρώπινες επαφές – σχέσεις προκειμένου μέσα από τον αναλογισμό να έρθουμε σε μία εκ βαθέων εκκαθάριση αλλά και ανασυγκρότηση του νου.

Σε αυτή την χρονική περίοδο όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο της κυβέρνησής του τους Διδύμους, έχουμε να προβληματιστούμε λίγο περισσότερο συγκριτικά με άλλες χρονικές περιόδους που ο πλανήτης της επικοινωνίας είχε ανάδρομη πορεία. Αφενός αναμένουμε την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων (κυβερνήτης ο Ερμής και θα ειναι φαινομενικά ανάδρομος), αφετέρου η δύσκολη γωνία τετραγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα δημιουργεί επιπλέον απατηλές, μπερδεμένες, χαοτικές, διχασμένες και αλλόκοτες συνθήκες τόσο στις σκέψεις όσο και στις επικοινωνίες μας.

Σημαντικό είναι λοιπόν να γνωρίζουμε ότι η περίοδος που ανοίγεται μπροστά μας κρύβει τις παγίδες της, οι οποίες και θα οφείλονται στην παρανόηση, στην παραπλάνηση, στην παραπληροφόρηση, στην εξιδανίκευση, στις παρεξηγήσεις και στην γενικότερη ασάφεια που μπορεί να οδηγήσει σε μπερδέματα, εξαπατήσεις, ή σε ένα πιο ευρύ πλαίσιο να νιώσουμε ότι βρισκόμαστε μέσα σε έναν λαβύρινθο όπου εκεί που νομίζουμε ότι έχουμε βρει την έξοδο, εκεί συμβαίνει κάτι που μας “ξεγελά” και καταλήγουμε πάλι στην αφετηρία.

Τι προσέχουμε με τον Ανάδρομο Ερμή

Δεν είναι ιδανική στιγμή για τελικές αποφάσεις, συμφωνίες, δεσμεύσεις που θέλουμε να έχουν ισχύ σε βάθος χρόνου

Επιμελούμαστε με προσοχή το ημερήσιο πρόγραμμά μας αφήνοντας περιθώρια εναλλακτικών σε περιπτώσεις ασυνέπειας / μεταβολών ή και έκτακτων γεγονότων που μπορεί να μας πάνε πίσω.

Κάνουμε ένα back up στο αρχείο του υπολογιστή μας ή του κινητού μας, φροντίζοντας να έχουμε και κάπου αλλού διασφαλισμένα τα δεδομένα μας, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια βλάβη ή απώλεια.

Αναμένουμε ότι μικρές βλάβες σε ηλετρολογικές / τεχνολογικές συσκευές είναι πιθανό να μας προκαλέσουν εκνευρισμό.

Αποφεύγουμε σημαντικές αγορές ιδιαίτερα ηλεκρολογικών / τεχνολογικών / μεταφορικών μέσων

Δείχνουμε προσοχή στο μεταφορικό μας μέσο, για αποφυγή βλάβης ή δεν παραμελούμε το βασικό σέρβις του. Σημαντικό είναι όμως να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στις μετακινήσεις μας και στην οδήγηση.

Η ροπή προς τα ατυχηματακια βιασύνης / απροσεξίας είναι βέβαιη για αυτό θυμόμαστε πως κάλλιο αργά παρά ποτέ …. Προσέχουμε ιδιαίτερα στην χρήση αιχμηρών αντικειμένων και σε κάθε μορφή κίνησης μας.

Αναγνωρίζουμε ότι αυτό το διάστημα μπορεί να λειτουργήσουμε αρκετά απρόσεκτα, για αυτό είναι σημαντικό να έχουμε ένα καλό πλάνο για τα απαραίτητα στην καθημερινότητά μας (πχ τα κλειδιά μας, το κλείδωμα στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο, μην ξεχάσουμε κάποιο σημαντικό για εμάς ραντεβού, μην αφήσουμε το θερμοσίφωνα ανοιχτό)! Με λίγα λόγια δεν βιαζόμαστε στις ημερήσιες δραστηριότητές μας με με χαρτί και μολύβι σημειώνουμε τα απαραίτητα που θέλουμε και κρίνονται σημαντικά μέσα στην ημέρα να διεκπεραιώσουμε.

Δείχνουμε περισσότερη ανοχή και κατανόηση τόσο στον εαυτό μας, όσο και στους ανθρώπους που ερχόμαστε σε επαφή, τόσο για τις συχνές εναλλαγές απόψεων / διαθέσεων, όσο και στην δυσκολία και καθυστέρηση για μία σωστή εξέλιξη σε επικοινωνίες, επαφές, συναντήσεις … Η συνεννόηση δεν είναι πάντα εφικτή και σε αυτή την περίοδο του έτους θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Δεδομένου ότι θα ειπωθούν αυτό το διάστημα πολλά λόγια του “αέρα” ας κατανοήσουμε ότι πρέπει να αποφύγουμε να παίρνουμε τόσο προσωπικά κάποιες καταστάσεις.

Αποφεύγουμε τις βιαστικές αποφάσεις που θα μας οδηγήσουν σε λάθη, ιδιαίτερα τις αποφάσεις που η έκβασή τους κρίνεται για εμάς ιδιαίτερα σημαντική.

Υπόθεση Ερωτική Επανασύνδεση …

Τις περιόδους που Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος παρατηρούμε και την επαφή / επικοινωνία με άτομα του παρελθόντος, ενώ στον αισθηματικό τομέα είναι και τα χρονικά διαστήματα που βλέπουμε αρκετές ερωτικές επανασυνδέσεις σχέσεων. Σε αυτή την χρονική περίοδο αναμετρήσεις με το ερωτικό παρελθόν τους θα έχουν οι Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι του 2ου και 3ου δεκαημέρου, ενώ και αρκετοί από τους Λέοντες, Κριούς, Ζυγούς 2ου και 3ου δεκαημέρου θα έχουν την ευκαιρία επικοινωνιών / αναθεωρήσεων με άτομα του παρελθόντος. Από τους παραπάνω εκπροσώπους θα μπορέσουν να έχουν μία καλύτερη έκβαση σε μία επανασύνδεση, οι Υδροχόοι αλλά και οι Ζυγοί .

Επαγγελματικές και Οικονομικές Αναποδιές λόγω Ανάδρομου Ερμή

Οι Παρθένοι , Καρκίνοι, Αιγόκεροι του 2ου και 3ου δεκαημέρου θα είναι οι αποδέκτες στα επαγγελματικά μπερδέματα και στις συγχύσεις στον εργασιακό τομέα. Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 2ου και 3ου δεκαημέρου πρέπει να είναι οι πιο προσεχτικοί στα οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

Τι πρέπει να προσέξω: Παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, λόγια βιασύνης, υποσχέσεις, έγγραφα , συμφωνίες, αποφάσεις, δεσμεύσεις, μεταφορικό μέσο, κινητό , μετακινήσεις, σχέσεις με αδέρφια / γείτονες.

Πώς να αξιοποιήσω αυτή την περίοδο: Να επικοινωνήσω με ανθρώπους που είχα καιρό να έρθω σε επαφή, να αναλογιστώ αποφάσεις του χτες, να κλείσω εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τι πρέπει να προσέξω: Οικονομικές επενδύσεις, αγορές, οικονομικά συμφωνητικά και γενικότερα την διαχείριση του πορτοφολιού.

Πώς να αξιοποιήσω αυτή την περίοδο: Να εργαστώ πιο εσωτερικά για να εντοπίσω δυσλειτουργικές σκέψεις που με κάνουν να νιώθω ανασφάλεια / έλλειψη αυτοπεποίθησης. Να κλείσω οικονομικές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι πρέπει να προσέξω: Αποφάσεις, λόγια, συζητήσεις, τρόπο έκφρασης, κάθε επικοινωνιακή δραστηριότητα, σφάλματα στην καθημερινότητα, μετακινήσεις, μεταφορικό μέσο, ατυχηματάκια.

Πώς να αξιοποιήσω αυτή την περίοδο: Αναλογίζουμε πού βρίσκομαι τώρα, από πού έχω περάσει στο παρελθόν και πού ακριβώς θέλω να βρεθώ προκειμένου να χαράξω την μετέπειτα πορεία μου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι πρέπει να προσέξω: Το παρασκήνιο, τα κουτσομπολιά, τις αποκαλύψεις μυστικών, τον αρνητικό τρόπο σκέψης, τις επαγγελματικές δυσκολίες, καθυστερήσεις.

Πώς να αξιοποιήσω αυτή την περίοδο:Κλείσιμο εκκρεμοτήτων, αναζήτηση των πιο βαθύτερων αιτιών σε προβλήματα που με ταλανίζουν.

ΛΕΩΝ

Τι πρέπει να προσέξω: Παρεξηγήσεις με κοινωνικό περιβάλλον και λόγια που θα οδηγήσουν σε μπερδέματα, τους συνεταιρισμούς και τις σχέσεις με άτομα σε ομάδες / κοινωνικούς χώρους, την καθυστέρηση / παγώμα στην εκπλήρωση επιθυμιων.

Πώς να αξιοποιήσω αυτή την περίοδο: Ανοίγομαι λίγο παραπάνω στην αποκατάσταση φιλικών επαφών που αξίζουν, κάνω υπομονή όταν αυτά που θέλω να γίνουν, αργούν να πάνε μπροστά…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι πρέπει να προσέξω: Δείχνω παραπάνω προσοχή στα επαγγελματικά μου, σε έγγραφα και συμφωνίες που κρίνονται σημαντικές, αλλά και σε στόχους που έχω θέσει… Κάνω υπομονή στις καθυστερήσεις που μεσολαβούν και είμαι σε ετοιμότητα να διαχειριστώ αναποδιές / αναβολές / μπερδέματα. Προσοχη στην επαφή με τον / την προϊσταμενο.

Πώς να αξιοποιήσω αυτή την περίοδο: Αφοσιώνουμε στους στόχους μου αλλά και σε βήματα που είχα πει ότι θα ακολουθήσω αλλά δεν το έκανα … Κάνω έναν απολογισμό που θα με βοηθήσει ν α διακρίνω τι θέλω για το μέλλον μου!

ΖΥΓΟΣ

Τι πρέπει να προσέξω:Την μελέτη, τις σπουδές, τις εξετάσεις για είσοδο σε ανώτερη σχολή, τα νομικά έγγραφα, την οργάνωση ταξιδίων, την χρήση σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες, τις εκκρεμότητες σε συμφωνίες, τις σημαντικές υπογραφές.

Πώς να αξιοποιήσω αυτή την περίοδο: Έρχομαι σε επαφή με άτομα που είχα καιρο να ακούσω ή να δώ, φιλοσοφώ εκ νέου κάποιες καταστάσεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι πρέπει να προσέξω:Οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, αμέλειες σε λογαριασμούς, εκκρεμότητες οικονομικού περιεχομένου, καθυστερήσεις / μπερδέματα σε οικονομικά έγγραφα (γραφειοκρατικά, φορολογικά, κληρονομικά)

Πώς να αξιοποιήσω αυτή την περίοδο: Κάνω εκ βαθεών απολογισμό όπου θα με βοηθήσει να ξεριζώσω κατάλοιπα του παρελθόντος που με γεμίζουν με φόβο και αμφιβολία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι πρέπει να προσέξω:Την επαφή μου με τους ανθρώπους που συνδέομαι στενά, τις παρεξηγήσεις σε λόγια, τις βιαστικές αποφάσεις για την έκβαση σχέσεων, τις παρανοήσεις σε ότι ακούω, τους καβγάδες. Δεν ξεχνώ πως δεν σκέφτονται όλοι οι άνθρωποι όπως εγώ….

Πώς να αξιοποιήσω αυτή την περίοδο: Αναθεωρώ, σκέφτομαι εκ νέου ή αναλογίζομαι ζητούμενα που αφορούν τις σχέσεις μου ή και την συντροφικότητα γενικότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι πρέπει να προσέξω: Το πρόγραμμα της καθημερινότητας, την ασυνέπεια, τις ασυμφωνίες στην εργασία, τις αναβολές / ματαιώσεις, τα επαγγελματικά σχέδια, συζητήσεις. Δεν είναι ιδανική στιγμή για ιατρικό τσεκ απ, ενώ προσέχουμε και τα κατοικίδια για τυχόν αδιαθεσίες.

Πώς να αξιοποιήσω αυτή την περίοδο: Οργανώνω με ένα καλό πλάνο το πρόγραμμά μου, τις εργασίες μου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές και αφιερώνοντας χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι πρέπει να προσέξω: Την επιπολαιότητα, την βιασύνη στην λήψη αποφάσεων για θέματα ερωτικα ή και για δημιουργικά σχέδια, επιχειρηματικές αποφάσεις, το χάσιμο χρόνου με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν συμβαδίζουν τα θέλω μας.

Πώς να αξιοποιήσω αυτή την περίοδο: Αναλογισμό των βαθύτερων επιθυμιών μου, τι με κάνει ευτυχισμένο, τι θέλω πραγματικά για την πορεία μου αλλά και για τα αισθηματικά μου. Ιδανική περίοδος για να κατανοήσω τι με ολοκληρώνει και μου δίνει χαρά.

ΙΧΘΥΣ

Τι πρέπει να προσέξω: Απροσεξίες και ζημιές μέσα στο σπίτι (πχ συσκευές) , ασυμφωνία με οικείους, αποφεύγω συμφωνητικά που αφορούν οίκημα (ενοικίαση, πώληση), προσπαθώ να χαλιναγωγήσω τη νευρικότητα ή και τις συχνές εναλλαγές διαθέσεων.

Πώς να αξιοποιήσω αυτή την περίοδο: Να κάνω έναν απολογισμό του παρελθόντος που θα με βοηθήσει σε ψυχολογική κάθαρση.

Πηγή: astrokouskous.oroskopos.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact