ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ και σχέσεις: Πώς συμπεριφέρονται όταν ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ;

ΛΕΩΝ

Ο Βασιλιάς του ζωδιακού! Πως αλλιώς, λοιπόν, αξίζει ν’ αγαπά και ν’ αγαπιέται ένας βασιλιάς, παρά μόνο… βασιλικά! Θα σου προσφέρει το βασίλειό του όλο, αλλά ως «υπήκοός» του οφείλεις να δείχνεις πάντα θαυμασμό για την πλούσια χαίτη του (μεταφορικά και κυριολεκτικά). Η «χαίτη» του, στην προκειμένη περίπτωση, μπορεί να είναι η προσωπικότητά του, το μυαλό του, το παράστημά του, τα επιτεύγματά του, η κοινωνική του θέση… Αλλά μην ανησυχείς, άπαξ και σε εντάξει στους ευνοούμενους του, θα ανταμειφθείς ανάλογα! Μέσα από το θαυμασμό σου, θα αναγνωρίζει τον εαυτό του και αυτό είναι κάτι που ξέρει πολύ καλά να το εκτιμά ένα λιοντάρι. Δοτικός και μεγαλοπρεπής, του αρέσει να ζει το παραμύθι με την καλή έννοια. Εξαιρετικά γενναιόδωρος και ιππότης στις σχέσεις του. Μην παραξενευτείς, αν μια νύχτα με ολόγιομο φεγγάρι βρεθείς μπροστά σ’ ένα τραπέζι με κεριά κι όλα τα πολυτελή εδέσματα πάνω στην παραλία. Ένα τραπέζι μόνο για τους δυο σας… άντε και τους βιολιτζήδες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σε ξαφνιάσει πως ένα άτομο ήσυχο, κατά τα φαινόμενα, και συγκρατημένο, μπορεί να μεταμορφωθεί εξαιτίας του έρωτα. Χιούμορ και προσοχή στη λεπτομέρεια είναι αυτά που τον χαρακτηρίζουν. Στο σεξ μπορεί να είναι μια ευχάριστη έκπληξη…! Ανασφαλής, όμως, και γι’ αυτό και λίγο ζηλιάρης. Αν δεν το προσέξεις αυτό, μπορεί να πληγωθεί πολύ. Μη σε ξεγελάει η εξωτερική του εικόνα, από μέσα έχει πολύ περισσότερο πάθος απ’ ό, τι αφήνει να φανεί. Χρειάζεται όμως να νιώσει πρωτίστως ασφαλής, για να στο δείξει. Θα τον νοιάζει να προσφέρει, όχι μόνο σε σένα αλλά και στα αγαπημένα σου άτομα. Αν έχεις κάποιο κατοικίδιο, τότε να είσαι ασφαλής ότι δε θα σου γκρινιάξει ποτέ για τρίχες και ότι επίσης βρήκες το κατάλληλο άτομο, για να στο προσέχει, όταν θα χρειάζεται να λείψεις. Αν αρρωστήσεις (χτύπα ξύλο!), έχεις τον πιο αφοσιωμένο νοσοκόμο, που θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς. Έχει βέβαια τρελό θέμα με τα της καθαριότητας και τάξης… Αλλά αν είσαι «καλή νοικοκυρά», θα τα βρείτε. Μην ξεχνάς ποτέ τα S.O.S. σημεία κλειδιά μαζί του: ασφάλεια, ανάγκη για επιβεβαίωση, τάξη και καθαριότητα!

ΖΥΓΟΣ

Ο συντροφικός! … Ο συντροφικός; Αναγνωρίζει τον εαυτό του μέσα από τους άλλους και το πόσο τον αποδέχονται. Θέλει να είναι πάντα το καλό παιδί για να πάρει την αποδοχή τους. Πόσο μάλλον από το ερωτικό τους ταίρι. Ως συνήθως, στα ζώδια του αέρα, ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Είναι ικανός να αντέξει πολλά και να δείξει μεγάλη υπομονή, προκειμένου να διατηρηθεί μια ισορροπία στη σχέση. Φοβάται τη μοναξιά και έρωτας για το Ζυγό σημαίνει πέρα από το σεξ, κυρίως αγάπη, νοιάξιμο, μοίρασμα, φιλία. Ιδίως φιλία! Ως ζώδιο του αέρα, είναι κι αυτός κυρίως εγκεφαλικός, που σημαίνει ότι δεν πρέπει να βαρεθεί ποτέ. Από φόβο μη χάσει αυτό που επιθυμεί, μπορεί να πει μικρά αθώα ψεματάκια. Αν το ανακαλύψετε, τουλάχιστον αναγνωρίστε του την καλή του πρόθεση. Του αρέσουν οι ρομαντικές εκπλήξεις ή γενικά οι εκπλήξεις. Είναι γλυκός και τρυφερός στον έρωτα, τον νοιάζει πρώτα να δώσει και μετά να πάρει. Αν όμως του φερθείτε αχάριστα και δεν του αναγνωρίζετε τα καλά του σημεία, θα βρεθείτε προ εκπλήξεων! Εκείνος που δεν είχε μάτια για άλλη-ον και έδειχνε εξαιρετικά ανασφαλής, μπορεί μια ωραία πρωία να πάρει το καπελάκι του και να φύγει κι εσείς να μείνετε «στα κρύα του λουτρού!».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ είμαστε…! Μια πολύ ιδιάζουσα περίπτωση. Έρωτας και σεξ στενά συνυφασμένα με αγάπη και εξάρτηση. Πότε το ένα επικαλύπτει το άλλο και πότε το ένα συμπληρώνει το άλλο. Μια περίπτωση για δυνατούς λύτες… Πάθος, ορμή, σεξ, παθιασμένος έρωτας, όλα αυτά όμως με την προϋπόθεση ότι αγγίξατε κάποιο ευαίσθητο σημείο του. Στην αρχή, μην ξεγελαστείτε από το πρόσωπο που θα σας δείξει. Μπορεί να είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό ή το παιδικό του χαμόγελο και ο αυτοσαρκασμός του να σας ξεγελάσουν. Μη μείνετε στην επιφάνεια. Πάντα από πίσω βρίσκεται ένα βαθιά πληγωμένο παιδί, που τα μόνα όπλα που έχει βρει για να επιβιώσει είναι αυτά. Συνήθως ερωτεύεται δύσκολες περιπτώσεις, τα εύκολα τον αφήνουν αδιάφορο. Εδώ που τα λέμε, είναι και λίγο: «τραβάτε με κι ας κλαίω». Αν χωρίσει, πονάει βαθιά και χρειάζεται καιρός για να το ξεπεράσει. Πριν όμως αποδεχτεί το χωρισμό, θα κάνει τα πάντα για να μη χάσει αυτό που αγαπάει κι αυτό είναι που τον λυτρώνει στο τέλος, γιατί τα έχει καλά με τη συνείδησή του. Δύσκολα φεύγει πρώτος από μια σχέση. Αν μη τι άλλο, δεν είναι η περίπτωση που θα πει κανείς ότι «το έβαλε στα πόδια»…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βίρα τις άγκυρες! Ετοιμάστε διαβατήρια ή ξεσκονίστε την παλιά σας σχολική τσάντα… ή κι όλα μαζί! Γιατί ένα ταξίδι θα είναι μαζί του η σχέση, ένα ταξίδι όμως εκπαιδευτικό. Τίποτα δε γίνεται για να γίνεται, υπάρχει σκοπός από πίσω. Είτε για να γίνουμε πιο πλούσιοι σε εμπειρίες, είτε για να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, νέες συνήθειες, για να ανοιχτούν νέοι ορίζοντες στη ζωή μας. Σίγουρα, δεν είναι από τις περιπτώσεις που θα σε κάνουν να βαρεθείς. Πίσω απ’ όλα κρύβεται ένα δίδαγμα. Αισιόδοξος, χαμογελαστός και κεφάτος, δε γίνεται να μην σε παρασύρει μαζί του σε αυτή τη χαρά της ζωής. Όταν ερωτεύεται, έχει ευφάνταστους τρόπους για να διεκδικήσει το αντικείμενο του πόθου του. Είναι δημιουργικός σε όλες του τις εκφάνσεις και αυτό ισχύει και για τις πιο προσωπικές στιγμές μαζί του… τυχερές! Όμως πάντα θα παραμένει ένα κομμάτι μέσα του που θα είναι καθαρά προσωπικό και δε θα το μοιράζεται με κανέναν. Το θέμα είναι ότι αργεί να ριζώσει κάπου κι ασφυκτιά μέσα σε μια σχέση που νομίζει ότι του περιορίζει την ελευθερία του.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact