ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ και σχέσεις: Πώς συμπεριφέρονται όταν ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και είναι πολύ του καθήκοντος και της εργασίας, το θέμα «έρωτας» δεν περνάει καθόλου σε δεύτερη μοίρα μαζί του. Σχεδόν επιβάλλεται για εκείνον να είναι μέσα σε μια σχέση αλλά και να είναι καλά μέσα σ’ αυτή τη σχέση. Μαζί του νιώθεις ότι πατάς σε στερεή γη. Νιώθεις ότι δε διατρέχεις τον κίνδυνο να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Αρκεί βέβαια να στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων και όπως το νοεί ο ίδιος. Εδώ ο έρωτας υπογράφει συμφωνητικό, τίποτα δεν είναι στον αέρα ή ασαφές. Θέλει να ξέρει ότι δε θα τον εκθέσεις στο περιβάλλον του, όποιο και αν είναι αυτό (φιλικό, οικογενειακό και κυρίως το επαγγελματικό). Μην περιμένεις όμως να είναι εκείνος που θα σε παροτρύνει να κάνεις κάτι ριψοκίνδυνο, το πιο πιθανό είναι ότι θα σου κόψει τη φόρα, με όλες τις πιθανές εκδοχές αποτυχίας αυτού που θα θέλατε. Στο σεξ η κατάσταση είναι… αποκάλυψη! Αντοχή και εντιμότητα τον χαρακτηρίζουν και στον έρωτα Αν όμως τηρείς όλες τις προηγούμενες προϋποθέσεις, να ξέρεις ότι μαζί του θα ζήσεις ό, τι σου έχει υποσχεθεί. Ποτέ δε θα ακούσεις λόγια του αέρα, ο λόγος του είναι… συμβόλαιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν το ζητούμενό σου είναι να μη βαρεθείς ποτέ, να μαθαίνεις διαρκώς νέους τρόπους επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε μία ερωτική σχέση, τότε έπιασες το τζόκερ του ζωδιακού! Αν πάλι είσαι ζηλιάρα, κτητική και της ασφάλειας της ρουτίνας… τότε μην του πεις ούτε καλημέρα και κάνε αμέσως μεταβολή! Όσο ερωτευμένος κι αν είναι ένας Υδροχόος, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να αφήσει τους φίλους του και τα ενδιαφέροντά του για σένα. Συμβουλή: Κέρδισε την εύνοια των φίλων του. Αν και δεν επηρεάζεται εύκολα από κανέναν, γιατί απλούστατα κάνει πάντα του κεφαλιού του, παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό για εκείνον ότι «έδεσες» αρμονικά με τους αγαπημένους του. Επίσης, μην ξαφνιαστείς αν μία πρώην του τηλεφωνήσει και του ζητήσει τη συμβουλή του για την καινούρια της σχέση. Πραγματικά, ίσως είναι ο μόνος του ζωδιακού που μπορεί να δει σαν φίλη, και μόνο, μία πρώην του. Κάνει σεξ με το μυαλό του κι αυτό σημαίνει πως πρέπει να τον κρατάς πάντα σε εγρήγορση. Τα κατεστημένα και τα καθώς πρέπει δεν τον αφορούν. Αν θέλεις να γνωρίσεις τι σημαίνει… «εναλλακτικό» σεξ, τότε πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίσεις έναν Υδροχόο!

ΙΧΘΥΣ

«Χάρτινο το φεγγαράκι…», λέει το τραγούδι. Όλα μέσα στο νερό διαθλούνται και αλλάζουν σχήμα. Ένας Ιχθύς θα σε ανεβάσει ψηλά στον ουρανό, θα σου κάνει ποδόλουτρο με σαμπάνια, θα σου γράψει τραγούδια, θα σε κάνει να νιώθεις η μούσα του… Και ένα ωραίο πρωινό, μπορεί να ξυπνήσεις μόνη! Πως γίνεται αλήθεια αυτό; Μα τίποτα απ’ όσα σας είπε και έκανε δεν ήταν ψέμα. Ήταν όλα, μα όλα, αλήθεια. Αν θέλατε λίγα και στα σίγουρα, ας πηγαίνατε μ’ έναν Αιγόκερω, αλλά από τη στιγμή που διαλέξατε έναν Ιχθύ, πάει να πει ότι τα θέλατε κι εσείς…! Προς Θεού, δεν είναι μόνο έτσι οι Ιχθείς, αλλά υπάρχει πάντα κι αυτό το ενδεχόμενο. Πάντως, από τη στιγμή που κερδίσατε την αγάπη του, ένα είναι το σίγουρο: θα γνωρίσετε και θα βιώσετε τις «χίλιες και μια νύχτες» αυτοπροσώπως! Είναι πάντα ένα μεγάλο παιδί, με όλα τα καλά και κακά που μπορεί να σημαίνει αυτό. Κυρίως όμως τα καλά! Η συναισθηματική του γενναιοδωρία είναι σπάνιο φαινόμενο στις μέρες μας, καθώς και η έμφυτη ικανότητά του να μπαίνει στη θέση του άλλου και να του συμπαραστέκεται. Ρομαντικός, τρυφερός, δοτικός, γενναιόδωρος, ονειροπόλος, παιχνιδιάρης, με φαντασία, καλοσύνη και πολλή αγάπη!
ΠηγήΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact