ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν με τα χρήματά τους

Το κάθε ζώδιο έχει διαφορετική σχέση με τα χρήματα του, άλλα είναι πιο σπάταλα, ενώ άλλα… πιο φειδωλά.

Βέβαια, κάθε ζώδιο ξοδεύει τα χρήματα του σε άλλα πράγματα και καταστάσεις, με το καθένα από αυτά να κάνει σχεδόν πάντα τα ίδια λάθη. Ποια είναι, όμως, τα μεγαλύτερα λάθη που κάνει τα χρήματά του;

Ζώδια: Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν με τα χρήματά τους

Το ζώδιο του Κριού

Ο Κριός δεν αφήνει το πορτοφόλι του να του φέρει εμπόδια στην περιπέτεια. Αυτή του η στάση μπορεί να τον γεμίζει εμπειρίες, ωστόσο, μερικές φορές η κατάσταση ενδέχεται να ξεφύγει και τα έξοδα να είναι περισσότερα από τα έσοδα.

Το ζώδιο του Ταύρου

Οσοι ανήκουν σε αυτό ζώδιο ξέρουν ότι σπάνια μένουν χωρίς χρήματα. Ο Ταύρος γνωρίζει πότε μπορεί να ξοδέψει τί – και πάντα έχει… ακόμα και όταν ο κόσμος γύρω του καταρρέει. Είναι από εκείνους που μαζεύουν και εργάζονται πολύ σκληρά.

Το ζώδιο του Διδύμου

Οι Δίδυμοι έχουν περίεργη σχέση με τα χρήματα. Η υπέρ-κοινωνικότητά τους θα τους οδηγήσει να ξοδέψουν χρήματα με την παρέα τους, αλλά την ώρα που θα θέλουν να πάμε διακοπές, θα σκεφτούν… «Γιατί τα χάλασα και σε άλλο κοκτέιλ και φαγητό;».

Το ζώδιο του Καρκίνου

Ο Καρκίνος είναι αρκετά «σφιχτός» με τα χρήματα και βάζει πάνω απ’ όλα την οικονομική ασφάλεια. Είναι εκείνο το ζώδιο που όταν πληρωθεί αποταμιεύει ένα σεβαστό ποσό σε άλλον λογαριασμό. Μπορεί να ακούγεται εξαιρετική κίνηση, ωστόσο, μερικές φορές χάνουν στιγμές από τη ζωή τους, επειδή σκέφτονται να πιούν μια μπύρα ακόμα ή να βγουν κάθε Σάββατο.

Το ζώδιο του Λέοντα

Στο Λιοντάρι αρέσει να ξοδεύει χρήματα σε είδη πολυτελείας. Αυτό που δεν σκέφτεται, βέβαια, είναι ότι δεν τα χρειάζεται. Μπορεί να θέλει να είναι «βασιλιάς» και να τα παρέχει όλα στους γύρω του, ωστόσο, ξεχνά ότι όλα αυτά χρειάζονται και χρήματα.

Το ζώδιο της Παρθένου

Η Παρθένος αγαπά τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις από τις οποίες θα επωφεληθούν. Αλλά με ποιο κόστος; Αναζητώντας την σταθερότητα, μπορεί να εμπλακούν σε επιχειρήσεις που τους επηρεάζουν.

Το ζώδιο του Ζυγού

Οι Ζυγοί ξοδεύουν σαν να έχουν κάτι να αποδείξουν. Μπορεί να περάσουν μια βραδιά ξοδεύοντας, αλλά δεν θα μπορούν να την επαναλάβουν και το γνωρίζουν. Παρόλο αυτά, κάθε φορά, οι Ζυγοί παλεύουν να βάλουν όρια, που θα τους βοηθήσουν να εξοικονομήσουν χρήματα.

Το ζώδιο του Σκορπιού

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα χρήματα του Σκορπιού είναι η κρίση και η υπερβολική αξιολόγηση της αξίας ενός δώρου για τον εαυτό τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τον έλεγχο των δώρων των άλλων. Για να μπορέσει ο Σκορπιός να ξεπεράσει τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες του, θα πρέπει να δώσει λιγότερη σημασία σε υλικά αγαθά.

Το ζώδιο του Τοξότη

Ο Τοξότης δεν μπορεί να αντισταθεί στην πραγματοποίηση παρορμητικών αγορών που του καλύπτουν μια προσωρινή ευχαρίστηση. Η επιθυμία τους για συνεχή κίνηση μπορεί να τους ωθήσει να κλείσουν αεροπορικό εισιτήριο της τελευταίας στιγμής, ακόμα και όταν γνωρίζουν ότι θα είχαν περισσότερη οικονομική σταθερότητα στο μέλλον, κρατώντας τα χρήματα.

Το ζώδιο του Αιγόκερου

Ο Αιγόκερως ξέρει από προϋπολογισμούς και πώς να σπαταλήσει κάθε ευρώ που κέρδισε. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να έχει μια σταθερή ροή εισοδήματος. Κάθε φορά ξέρει τι ξόδεψε, πού και τι έχει στην άκρη.

Το ζώδιο του Υδροχόου

Οταν πρόκειται για χρήματα, το μεγαλύτερο πρόβλημα του Υδροχόου είναι ότι ζει το μέλλον πριν αυτό έρθει! Ως οραματιστής του ζωδιακού, ο Υδροχόος έχει καλή πίστη ότι τελικά όλα θα πάνε καλά. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει πάντα!

Το ζώδιο του Ιχθύ

Το μεγαλύτερο ζήτημα των Ιχθύων είναι ότι αποφεύγουν τα χρήματα και τις κοσμικές απολαύσεις εντελώς. Οι Ιχθύες ζουν σε έναν δικό τους κόσμο, όπου τα χρήματα δεν έχουν σημασία και χρειάζονται τη βοήθεια του άλλου για να λειτουργήσουν όλα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ελπίδες απο Ελληνοαμερικανό για φάρμακο – κοκτέιλ αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού

Ο Τζορτζ Γιανκόπουλος είναι πρόεδρος, συνιδρυτής και διευθυντής…

Aρμένισα τηλεπαρουσιάστρια ξεσπά σε λυγμούς όταν λέει ένα ένα τα ονόματα των νεκρών

Είναι πραγματικά από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που…

Δείτε: Αρμενικά πυρά «θερίζουν» Αζέρους Τούρκους στρατιώτες

Οι σφοδρές μάχες μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων Τούρκων…

Το Ιράν κατέρριψε αζέρικο αεροσκάφος

Πριν από λίγα λεπτά η ιρανική αεράμυνα κατέρριψε…

Η Αρμενία απειλεί να απαντήσει με πυραύλους Iskander σε Τουρκικό έδαφος

Σύμφωνα με Αρμένιους αξιωματούχους το Γερεβάν, αν εμπλακεί…

Μόνο ντροπή: Αισχρή ενέργεια κατά του Σωτήρη Τσιόδρα

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν από τα πρόσωπα που…

Αντέχει η ελληνική οικονομία δεύτερο lockdown;

Όλο και πιο έντονες είναι οι συζητήσεις για…

Μήνυμα στρατιωτικής πυγμής από Ελλάδα – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προς Τουρκία

Του Κώστα Σαρικά Ακριβώς ένα μήνα βρίσκονται στην…
contact