ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα απαιτείται ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή, Υδροχόε, σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση (στο σκάκι και στη ζωή), αφού ο Άρης από το Σκορπιό σε ωθεί σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις προσπάθειές σου. Θα γίνουν συζητήσεις με δικά σου άτομα για προβληματικές συνθήκες, που υπάρχουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, απόφυγε να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σου, σχετικές με τα προβλήματα που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις. Αρκετά θέματα που καθυστερούσαν τώρα, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Φρόντισε να βάλεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα, Ιχθύ μου, διότι από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα έντονου άγχους αλλά και κόπωσης, και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Με την εύνοια του Άρη από τον Σκορπιό, η περίοδος είναι αρκετά κατάλληλη, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μπορείς και με χαλαρότητα να φτάσεις στους στόχους που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Ιχθύ. Κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, σήμερα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δε θα μείνεις για πολύ έτσι, καθώς με τον ερωτισμό που αναδύεις αυτή την περίοδο, σίγουρα έρχεται η γνωριμία που περίμενες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ιχθύ, καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και κυρίως να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έξυπνα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact