ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται για να υλοποιήσεις τα σχέδια και τα όνειρά σου (ευτυχία, θυμίζω, είναι, να έχεις κάνει τα όνειρά σου, σχέδια). Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστό της βαθμό. Θα λες τα πράγματα με το όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχουν γίνει κάποια λάθη στη σχέση σου, Κριέ, και πρέπει να τα διορθώσεις άμεσα. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ μου, αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Φρόντισε να μη βγεις από το πρόγραμμά σου, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Με τον Άρη που είναι στον Σκορπιό, Ταύρε, έχεις πολύ άγχος για όλες αυτές τις υποχρεώσεις, που έχεις σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός και οργάνωση. Μην προσπαθήσεις σήμερα να τα κάνεις όλα μαζί. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Ταύρε μου, νιώθεις ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να απομακρύνει το ταίρι σου. Άλλαξε στάση κι εξωτερικεύσου περισσότερο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να έχεις προγραμματισμό, διότι ήδη έχεις βγει έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι καλή, Δίδυμε, κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με θετική διάθεση. Φρόντισε να κινηθείς άμεσα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις – κι είναι πάρα πολλές. Με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, Δίδυμε. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και θα έρθει και πάλι η ηρεμία που αποζητούσες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, φρόντισε να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, Καρκίνε μου, θα χρειαστούν τη στήριξή σου αυτήν την περίοδο κι εσύ θα πρέπει να αποδεχτείς το ρόλο που σου ανατίθεται. Μη φοβηθείς το αποτέλεσμα των συμβουλών σου, αφού το διάστημα αυτό η κριτική σου ικανότητα είναι ορθή κι οι προτάσεις σου θα αποφέρουν το καλύτερο δυνατό για τους δικούς σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα συμβούν κάποια πράγματα στη σχέση σου, Καρκίνε, που μπορεί να μη σου αρέσουν. Καλό είναι, να μιλήσεις με το ταίρι σου για να λυθεί κάθε προβληματισμός.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου θα τα πας αρκετά καλά, Καρκίνε. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για καινούργια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα νομικά ζητήματα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact