ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η συνέπεια σε χαρακτηρίζει, Τοξότη, και το ίδιο απαιτείς κι από τους άλλους. Επειδή όμως όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, εσύ δε χρειάζεται να εκνευρίζεσαι και να αγχώνεσαι με τις όποιες καθυστερήσεις. Όλα θα πάνε καλά, χρειάζεται μόνο λίγη υπομονή κι αυτοσυγκράτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά γεγονότα σήμερα, Τοξότη μου, μπορεί να αποδειχθούν ανατρεπτικά για τον αισθηματικό σου τομέα. Πρέπει να προσέχεις τις εξελίξεις που ίσως έρθουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Τοξότη, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να βοηθήσεις τους συνεργάτες σου να καταλάβουν ευκολότερα τις σκέψεις σου. Καλό είναι σήμερα, να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Έχεις αφήσει πολλά ζητήματα να αιωρούνται, Αιγόκερέ μου, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τελειώσεις ούτε ένα. Η όλη κατάσταση σε μπερδεύει και ταλαιπωρεί. Ζήτα μια μικρή βοήθεια από τους γύρω σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις, ενώ με περισσότερο προγραμματισμό όλα θα μπουν στη θέση τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθάνεσαι, Αιγόκερέ μου, ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε όμως να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις, που ίσως φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να πάνε χαμένες. Οι συνεργασίες και γενικότερα η συλλογική δουλειά, ευνοούνται σήμερα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα κινηθούν εκτός ορίων. Κατά συνέπεια, πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Βάλε προτεραιότητες στις υποχρεώσεις σου, Υδροχόε, και φρόντισε να κλείνεις ένα – ένα τα ζητήματα. Η μεγάλη συσσώρευση θεμάτων θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Σήμερα, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις τάξη στα πράγματα. Κάποια συνάντηση από το παρελθόν θα σε γεμίσει με ευχάριστες αναμνήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια καινούργια γνωριμία θα συγκλονίσει τους αδέσμευτους υδροχόους. Καλό είναι να δείξετε αυτοσυγκράτηση και να μην πείτε λόγια που μπορεί μελλοντικά να σας εκθέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που ίσως έγιναν στο παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact