ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η στασιμότητα σ’ έχει κουράσει κι απογοητεύσει, Κριέ μου. Ένα καλό ξεκαθάρισμα, πρώτα με τον εαυτό σου και έπειτα με τους άλλους, είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις, για να τακτοποιηθεί το σκηνικό. Αυτή η μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζήτησε σήμερα με το ταίρι σου, Κριέ μου, μάθε ποια παράπονα έχει και δείτε τα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Υιοθετώντας χαμηλούς τόνους, μπορείτε να διώξετε κάθε αμφιβολία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θ’ αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αρκεί να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μια τυχαία γνωριμία, Ταύρε, θα σου ανοίξει νέους δρόμους κι ορίζοντες, αρκεί να μη βρίσκεσαι σε χαλαρότητα και να την αντιληφθείς εγκαίρως. Φρόντισε να μη χάσεις αυτή την ευκαιρία, αφού θ’ αποδειχτεί πολύτιμη για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε, για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέσης σας. Προσέγγισε σήμερα με ανοιχτό μυαλό όσα θ’ ακούσεις. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, θα ευνοηθείς από την Αφροδίτη που βρίσκεται στο Σκορπιό, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις σε πρόγραμμα τις προτεραιότητες που έχεις και θα τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Θα σου κάνουν προτάσεις που βοηθούν τα έσοδά σου, ενώ κι οι αποφάσεις που θα πάρεις, θ’ αποδειχθούν επιτυχείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Πρόσεχε τις κινήσεις σου, Δίδυμε, επειδή μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Δε χρειάζεται βιασύνη, ειδικά σε θέματα που για χρόνια ήταν πρόβλημα δίχως λύση. Η αγωνία σου να τα ξεφορτωθείς, μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος χειρισμούς. Χρειάζεσαι ηρεμία κι αυτοσυγκράτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν σήμερα, Δίδυμέ μου, κάποιες παρεξηγήσεις ανάμεσα σ’ εσένα και το σύντροφό σου. Καλό είναι να του μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους και να δεις ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου ν’ αποδειχθούν λανθασμένες. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού. Καλό είναι στον οικονομικό τομέα, να είσαι πολύ προσεκτικός απέναντι σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Χρειάζεσαι βοήθεια, Καρκίνε μου, πάνω σε κάποιο πρόβλημα που έχεις θάψει μέσα σου και το συζητάς μόνο με τον εαυτό σου. Αυτή σου η επιλογή δε σε βοηθάει. Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα για να το μοιραστείς με δικά σου άτομα και ν’ ακούσεις προσεκτικά τι έχουν να σου προτείνουν ως λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό σου τομέα, Καρκίνε μου. Αφού εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια απλών λύσεων, προχώρα σε πιο δυναμικές επιλογές, ώστε να βοηθηθεί η σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν σήμερα, Καρκίνε μου, προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες σου, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που δεν περίμενες. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η μέρα είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact