ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, ετοιμάσου να περάσεις υπέροχα σήμερα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου! Ο αισιόδοξος χαρακτήρας σου, θα ενισχύσει και θα εμπλουτίσει με πρόσωπα και επαφές, την κοινωνική σου ζωή! Η ημέρα, σου φέρνει τύχη, απολαύσεις, χαρά, καλοπέραση, διαίσθηση , ανεπτυγμένη δημιουργικότητα , άψογη αντίληψη, αλλά και λύσεις για παλαιότερα θέματα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μόνο θετικές θα είναι οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα σήμερα, αρκεί να μειώσεις την τάση έπαρσης που έχεις και την εμμονή σου να τραβάς την προσοχή των άλλων, συνεχώς! Μπορείς να απολαύσεις ωστόσο, φλερτ, ερωτικά μηνύματα, ευχάριστα νέα και ειδήσεις, προτάσεις και εξομολογήσεις από τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, ακόμα κι αν ανήκει στο παρελθόν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και ξεχωρίζεις μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και σίγουρα σήμερα μπορείς να πετύχεις πολλούς από τους φιλόδοξους στόχους σου! Οικονομικά, μπορεί να είσαι επιρρεπής σε σπατάλες, η τύχη όμως είναι με το μέρος σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η εύνοια σήμερα φίλε Λέοντα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, αφορά τα συγγενικά σου πρόσωπα, αλλά και γενικά, όλους όσους αγαπάς. Μέσω της επικοινωνιακής οδού, βελτιώνεις σχέσεις οικογενειακές, βρίσκεις λύσεις που αφορούν το σπίτι, όπως και σε παρελθοντικές εκκρεμότητες κάθε είδους! Όση αγάπη δώσεις σήμερα, τόση θα λάβεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μια ισχυρή τάση να ζεις στο ερωτικό παρελθόν σήμερα, όμως τα νέα είναι καλά! Καταφέρνεις και προσεγγίζεις ξανά έναν παλαιό έρωτα και σου δίνεται η μεγάλη ευκαιρία της επανασύνδεσης! Αν ωστόσο, είσαι ήδη σε σχέση, ο σύντροφος εκτιμά την καλοσύνη σου, την φροντίδα και την ευαισθησία σου και σε ερωτεύεται ξανά από την αρχή!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, αδικαιολόγητες αγωνίες και πανικός για κάποια επαγγελματικά θέματα, πρέπει να κατανικηθούν! Ένα οικονομικό πρόβλημα, θέλει νέες ιδέες για να καταπολεμηθεί και να λυθεί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, κερδίζεις πόντους και ευκαιρίες λόγω της εφευρετικότητας σου, της ευστροφίας σου, του επικοινωνιακού σου ταλέντου και του ζωηρού μυαλού σου! Είσαι απόλυτα ικανός να πετύχεις σκοπούς και στόχους, αφού πλέον είσαι ορθά πληροφορημένος και έτοιμος να αξιοποιήσεις αποτελεσματικά τις γνώσεις σου, ακόμα και για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην αρκείσαι σε επιπόλαιες ερωτικές προσεγγίσεις και γνωριμίες, απλά για λόγους καλοπέρασης! Λόγω διάθεσης για ανέμελο φλερτ και ερωτικό επιφανειακό παιχνίδι, μπορεί να χάσεις αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για ένα νέο ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα ή για μία επανασύνδεση! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, καταφέρνεις και μεταδίδεις με άνεση τις ανάγκες σου στο ταίρι σου και εκείνος κάνει τις επιθυμίες σου, πραγματικότητα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το επιχειρηματικό και εύστροφο μυαλό σου σήμερα, θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις και να βελτιώσεις τις επαγγελματικές και τις δημόσιες σχέσεις σου! Πες όχι στο υπερβολικό άγχος και στη σύγχυση, εξαιτίας ενός μικρού οικονομικού προβλήματος που θα προκύψει!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact