ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα βγάλεις στην επιφάνεια τον πρωτότυπο και επινοητικό σου χαρακτήρα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου! Υποστηρίζεις με πείσμα τις αντιλήψεις σου και καταφέρνεις με πρωτοφανή ευκολία, αρκετούς από τους στόχους σου! Θέματα που σε απασχολούν σχετικά με μέσα επικοινωνίας ή ηλεκτρονικά μηχανήματα, λύνονται επιτέλους και τα νέα ή μηνύματα που λαμβάνεις είναι θετικά και χαρμόσυνα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Νέες γνωριμίες και φλερτ, αναμένονται για σένα που είσαι ελεύθερος, όπως και μία επικοινωνία με το ερωτικό παρελθόν! Ωστόσο ίσως χαρακτηριστείς άστατος, στα ερωτικά σου, αφού είσαι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και αντισυμβατικός! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την ικανότητα να βλέπεις μπροστά και έτσι προλαβαίνεις όλα τα κακώς κείμενα, μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, μπορεί οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι, να μην μπορούν να σε κατανοήσουν, τελικά όμως οι ιδέες σου, αποδεικνύονται οι σωστότερες! Οικονομικά, η τύχη είναι με το μέρος σου και όλα μπορούν να γίνουν εφικτά σήμερα και μάλιστα στα ξαφνικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα είσαι περήφανος, σοφότερος και σίγουρος για τον εαυτό σου αγαπητέ Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου! Οι γύρω σου θα σε θαυμάζουν και θα σε σέβονται και αυτό θα βοηθήσει πολύ την κοινωνική σου καταξίωση και θα αναθεωρήσεις το προσωπικό σου μέτρο της αξίας και σημαντικότητας σου! Είναι προσηλωμένος στους στόχους σου, ξέρεις πολύ καλά πώς να τους δουλέψεις και να τους πετύχεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πάρεις σήμερα το ρόλο του «αφεντικού» και θα πάρεις κάποιες αποφάσεις και πρωτοβουλίες μόνος σου! Μπορεί να φανεί αυταρχική αυτή η τάση σου, ωστόσο το αποτέλεσμα θα δικαιώσει και εσένα και το ταίρι σου! Αν ωστόσο είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ουσιαστικές και αξιόλογες κατακτήσεις, λόγω της ορθής ικανότητας σου να προβάλλεσαι κοινωνικά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Λόγω του ορθολογικού, σοβαρού, ώριμου και υπολογιστικού σου νου, εκπληρώνεις επαγγελματικές φιλοδοξίες και στόχους! Οικονομικά, θα υπάρξει εύνοια, αρκεί να φερθείς με μεθοδικότητα και τυπικότητα στις υποχρεώσεις σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, αγαπητέ Ιχθύ, έχεις σίγουρα ευστροφία και δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Μέσα από κοινωνικές επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις απολαμβάνεις ειλικρίνεια, δικαιοσύνη και καλοπροαίρετη διάθεση από τους άλλους! Στιγμές καλοπέρασης, τύχης και ανεμελιάς, αναμένονται, όπως και επικοινωνία, με άτομα από το παρελθόν σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάγκη σου για επικοινωνία με τον σύντροφο σου, είναι ιδιαίτερα μεγάλη σήμερα! Προσπάθησε να τον προσεγγίσεις λοιπόν, αφού θα καταφέρεις να καθοδηγήσεις όπως επιθυμείς την συζήτηση και να του μεταδώσεις με ευκολία την άποψη σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις ασταμάτητο φλερτ, μηνύματα, συναντήσεις, γνωριμίες, τύχη στα νέα ερωτικά ξεκινήματα, αλλά και επαφή με μία παλιά αγάπη!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το έξυπνο μυαλό σου, τα εκφραστικά σου ταλέντα και οι ιδέες σου, φέρνουν επαγγελματική επιτυχία! Προσοχή πολύ σε έξοδα και ανούσιες σπατάλες σήμερα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact