ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 14 Μαρτίου

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμέ μου, θα αντιμετωπίζεις τους πάντες με πολλή επιφυλακτικότητα, δε θα εμπιστεύεσαι εύκολα τους ανθρώπους και θα έχεις μια τάση στην μοναχικότητα. Έχεις πολύ καλό χαρακτήρα και αμέτρητες ικανότητες, όμως με τέτοια τάση απομόνωσης δε δίνεις το περιθώριο να τις καταλάβουν οι γύρω σου και χάνεις την ευκαιρία να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Δίδυμε, για θέματα που αφορούν το μέλλον. Διώξε τις αναστολές που μπορεί να έχεις και άκουσέ το.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Δίδυμε, και θα κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε σήμερα να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, με το χαρούμενο χαρακτήρα σου θα κερδίζεις κάθε άνθρωπο που θα σε γνωρίσει! Γίνεσαι το επίκεντρο της παρέας και με την κεφάτη σου διάθεση καταφέρνεις να κάνεις και τον πιο προβληματισμένο φίλο σου να γελάσει. Έχεις την ικανότητα να προσεγγίζεις τα προβλήματα με χιούμορ και να τα κάνεις να φαίνονται ευκολότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που υπάρχουν στη σχέση σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η Αφροδίτη στον Κριό θα σε ευνοήσει, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι στόχοι που έχεις για τη δουλειά σου, Καρκίνε, βλέπεις ότι σιγά – σιγά αρχίζουν να υλοποιούνται, με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν προσεκτικό προγραμματισμό, διότι θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact