ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 14 Μαρτίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ένα βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σου, Λέων μου, είναι η ανάλυση των πράξεων, των σκέψεων και των συναισθημάτων των άλλων. Το ίδιο φυσικά κάνεις και για τον εαυτό σου. Σου θυμίζω όμως, πως όταν υπερβάλλεις, το αποτέλεσμα είναι να ξοδεύεις πολύ από το χρόνο σου στις αναλύσεις, αφήνοντας τις ευκαιρίες και τις καταστάσεις να σε προσπερνούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν από το μηδέν κάποια προβλήματα σήμερα, Λέων μου. Καλό είναι, να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα, χωρίς να χαλάσει το ωραίο κλίμα που έχεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει. Είσαι σε θέση να συνεργαστείς επιτυχώς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, πρέπει σήμερα να προσέχεις σε όσες χρηματικές συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φρόντισε να αλλάξεις την οπτική σου πάνω τα πράγματα, Παρθένε μου. Η ευτυχία μπορεί να κρύβεται σε απλά καθημερινά πράγματα και καταστάσεις, ενώ συνήθως έχει να κάνει με τους ανθρώπους που σε περιβάλουν. Δεν είναι η ύλη που θα σε κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο, αλλά ένα χαμόγελο, ένα βλέμμα και το ενδιαφέρον των δικών σου ανθρώπων. Αυτά προσπάθησε να κερδίσεις και θα νοιώσεις ευτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε μου, έχεις πολλούς προβληματισμούς, που δεν εξωτερικεύεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου θα κινηθεί πολύ καλά, Παρθένε, αρκεί να ξεκουράζεσαι περισσότερο, αφού ξοδεύεις πολλή ενέργεια. Στα οικονομικά σου, πρέπει σήμερα να προσέχεις σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, καθώς στο τέλος θα προβληματιστείς αρκετά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact