ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 2 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Από σήμερα, μεγάλη ανησυχία και προβληματισμός πρόκειται να σε καταβάλει, αγαπητέ Κριέ. Μην κοινοποιήσεις τις σκέψεις σου, αλλά ασχολήσου με το δημιουργικό κομμάτι της ζωής σου και απελευθέρωσε τη θετική σου σκέψη. Όλα μπορούν να πάνε καλά, αρκεί να δράσεις δυναμικά και να περιορίσεις κάθε ανασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς σε συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές, ενώ θα δεχτείς και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μην πάρεις αποφάσεις αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Στα οικονομικά, θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην χαλαρώσεις και οργανώσου καλύτερα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Τα απρόοπτα ευτυχώς τελείωσαν, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και μάλιστα άφησαν πίσω τους ευχάριστες εξελίξεις. Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθείς στην προώθηση των σχεδίων σου και να βελτιώσεις παράλληλα την καθημερινότητά σου. Ένα σύντομο ταξίδι θα γεμίσει τις μπαταρίες σου και θα επαναφέρει τη θετική σου διάθεση που σε είχε προσωρινά εγκαταλείψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ στις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς, προκειμένου να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Για σχέδια ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις, η περίοδος σε ευνοεί. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Τα πράγματα δείχνουν θετικά για το ζώδιό σου. Τα σχέδιά σου δρομολογούνται και οι εντάσεις του παρελθόντος απομακρύνονται. Οι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες βελτιώνονται και δημιουργείται καλύτερο κλίμα σε όλα τα επίπεδα. Απέφυγε να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιο άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα πρέπει σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις για να κερδίσεις το χαμένο έδαφος. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις, παρά τα πολλά έξοδα. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact