ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 20 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Κάποια ξαφνική αλλαγή προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σε αναστατώσει και θα σου δημιουργήσει γκρίνια, εμποδίζοντας την προσαρμογή σου στις νέες ανάγκες. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, συζήτησε με κάποιον δικό σου άνθρωπο και μείνε ήρεμος. Σύντομα θα αποδειχτεί πως η αλλαγή αυτή θα έχει θετικά αποτελέσματα για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Σε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, θα πρέπει να προσέξεις. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις περιττές αγορές και μην παρασυρθείς σε κάποια συμφωνία που μπορεί να μην σε συμφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Με τον Ερμή που είναι στον Κριό και ευνοεί το ζώδιό σου, νέες ευκαιρίες έρχονται τώρα που θα σε οδηγήσουν εκεί που επιθυμείς και θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου. Όσα πέρασες το προηγούμενο διάστημα θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν. Συγκεντρώσου στις νέες προκλήσεις και όλα θα πάνε καλά. Μην βιαστείς να κοινοποιήσεις τις αλλαγές σε κανέναν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα σου πει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις δρομολογήσει τόσο σωστά τα επαγγελματικά σου θέματα, ώστε δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτα. Σύντομα θα αρχίσεις να απολαμβάνεις την υλοποίηση των στόχων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά ακόμη δεν βρίσκονται στον δρόμο που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η επιτυχία σου, αγαπητέ Υδροχόε, ενοχλεί κάποιους, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις με ποια άτομα θα συνεχίσεις να ασχολείσαι στο μέλλον και με ποια όχι, πλέον. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσεις σε κανέναν για τις αποφάσεις σου. Ο χρόνος θα επαναφέρει τις ισορροπίες με μαγικό και σχετικά εύκολο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούν τα σχέδιά σου και δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται και θα μπορέσεις να κάνεις τους προγραμματισμούς σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η δημιουργικότητα του ζωδίου σου απογειώνεται μέσα από μία σειρά δράσεων που θα προκύψει εντελώς τυχαία, μέσα σε μια καινούργια κατάσταση με κάποιο πρόσωπο που γνώρισες προσφάτως. Ασχολήσου με συνέπεια και μεγάλη σοβαρότητα και όλα θα πάνε καλά. Νέες προτάσεις θα ακολουθήσουν που θα σε καταπλήξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ηρεμήσεις λίγο και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα απαλλαγείς από καταστάσεις που εμποδίζουν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στον οικονομικό τομέα, έχεις κάνει αρκετά έξοδα που τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact