ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 20 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος από σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Οι πρόσφατες υποχρεώσεις που αναγκάστηκες να τακτοποιήσεις σε εξουθένωσαν ψυχολογικά αλλά και πρακτικά. Με τον Ερμή που είναι στο ζώδιό σου και σε ευνοεί, το ερχόμενο διάστημα προβλέπεται να σου δοθούν πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες να κάνεις πράγματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να αφοσιωθείς στα αισθηματικά σου, να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε ένα πρόγραμμα για να περάσεις καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά ομαλά θα κυλήσει η μέρα σου, επαγγελματικά. Δεν χρειάζεται να έχεις ανασφάλειες. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, στις οποίες πριν απαντήσεις, θα πρέπει να προσέξεις. Απόφυγε σήμερα να υπογράψεις συμβόλαια.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι εντάσεις και η ασυνεννοησία μέσα στην οικογένεια δείχνουν να φτάνουν στο τέλος τους και οι ισορροπίες επανέρχονται. Η πραγματικότητα θα έρθει στην επιφάνεια και οι καταστάσεις θα διαφοροποιηθούν, βελτιώνοντας τη διάθεσή σου με καθοριστικό τρόπο. Μην αφήσεις τη σκέψη σου να οδηγείται στις άσχημες στιγμές του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλώς φρόντισε να μιλήσεις μαζί του, ώστε να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στα επαγγελματικά σου. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις οικονομικά ‘ανοίγματα’. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Νέες προτάσεις που θα δεχτείς τώρα, αγαπητέ Δίδυμε, θα οδηγήσουν σε καινούργιες ευκαιρίες που δεν είχες στο μυαλό σου, αλλά θα σε ανανεώσουν ευχάριστα. Τυχόν εκκρεμότητες του παρελθόντος θα τακτοποιηθούν με τον κατάλληλο προγραμματισμό και θα αυξήσουν τον προσωπικό σου χρόνο, που σου είναι απολύτως απαραίτητος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε σήμερα να μην κάνεις λάθη εξ αιτίας του φόρτου και του εκνευρισμού που θα έχεις. Στα οικονομικά σου, με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Όταν ο Κουφοντίνας σκότωσε τον Αξαρλιάν και πήγε σαν περαστικός να δει το πτώμα του

Πλατεία Συντάγματος, μεσημέρι 14 Ιουλίου 1992. Κίνηση, ζέστη,…

«Σφάζονται» για την αρχηγία

Μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της περασμένης…

Σκηνές χάους σε νυχτερινό: Πήγαν να δουν την Πάολα και εγκλωβίστηκαν λόγω… κακοκαιρίας

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε…

ΕΛ.ΑΣ.: Επιστολή 37 ανώτατων αξιωματικών στον Κ.Μητσοτάκη – «Ιδού τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό…

Βίντεο-Ντοκουμέντο: Καΐκι αντιμετώπισε το «υπερκύτταρο» της Χαλκιδικής

Ταινία τρόμου θυμίζουν οι εικόνες ανοιχτά της Ποτίδαιας.…
contact