ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μία μετακίνηση, Λέων, γίνεται αφορμή για τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο που έχεις πολύ καιρό να δεις. Η πληροφορία που μαθαίνεις σε ταράζει, αλλά γίνεται βάση για τεράστιες αλλαγές. Τελικά τα πράγματα δεν ήταν όπως νόμιζες και ήρθε η ώρα να το μάθεις αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων μου, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η γοητεία σου, θα είναι στα ύψη τους! Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι οι πλανήτες θα σου δώσουν τόσο ερωτισμό, που τίποτε δε θα μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Μην πτοείσαι, Παρθένε, από τις άδικες επιθέσεις, που σκοπό έχουν μόνο να σε αποπροσανατολίσουν από το ουσιαστικό πρόβλημα. Ακολούθησε πιστά το δρόμο σου και μην ακούς κανέναν και τίποτε. Η σταθερότητα και η σοβαρότητά σου σε δικαιώνουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά για να βελτιωθούν περισσότερο, φρόντισε να εξωτερικευτείς πιο πολύ στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, να θυμάσαι, πως ο Ερμής από τους Ιχθείς θα σε ευνοήσει, ώστε με την κοινωνικότητά σου να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου, Παρθένε, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Στα οικονομικά, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις όμως σημαντικές αποφάσεις και προτιμότερο είναι, να αποφύγεις την υπογραφή συμβολαίων.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact