ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Μην αφήνεις εκκρεμότητες του παρελθόντος να αιωρούνται, Κριέ μου, διότι αυτές που έρχονται, απαιτούν ακόμα μεγαλύτερο κόπο για την κάλυψή τους. Βάλε σήμερα τα πράγματα σε τάξη, για να δημιουργήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες, που θα σε οδηγήσουν σε εξέλιξη και πρόοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Κριέ, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα σου. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, και μάλιστα σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και φρόντισε να μην κλείσεις συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι φίλοι σου απορούν για την απόμακρη και σχεδόν αδιάφορη στάση σου, Ταύρε μου. Είναι πια καιρός να τους εξηγήσεις το πρόγραμμα στο οποίο ζεις και τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτό. Οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα δεν είναι ντροπή, αντίθετα σε τιμά η πρόθεσή σου να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα παραμείνει σε πολύ καλή κατάσταση, Ταύρε, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, αφού η ψυχολογία σου δε θα είναι και πολύ θετική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε μου, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε μόνο να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση κι ειδικότερα τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact