ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 21 Μαρτίου

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα το ζώδιο σου είναι από τα τυχερά της ημέρας και σίγουρα έχεις όλες τις καλές προοπτικές για να μπορέσεις να βάλεις κάποιες υποθέσεις σου σε μία τάξη. Ας μην ξεχνάμε ότι σε 2 μέρες ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη πορεία. Τι σημαίνει αυτό;;; Ότι σήμερα και αύριο πρέπει να κλείσεις οπωσδήποτε εκκρεμότητές σου, έγγραφα, συμφωνίες, επαφές! Τόλμησέ το και δεν θα χάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Δίδυμέ μου, να εκνευριστείς με κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση σου. Το γενικότερο κλίμα θα είναι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Δίδυμε, αλλά θα σε συμβούλευα να μην κάνεις κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα παραμένουν αυξημένα. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε δαπάνες, που αποδεικνύονται τελικά περιττές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Κάνεις τα πάντα, Καρκίνε, για να φροντίζεις τους ανθρώπους που είναι κοντά σου. Είσαι άνθρωπος δοτικός – εσύ και η φροντίδα είστε έννοιες ταυτόσημες. Όλες σου οι προσπάθειες έχουν σαν στόχο τη βελτίωση της ζωής των δικών σου ανθρώπων και στερείς πράγματα πολλές φορές από σένα, για να προσφέρεις στους άλλους. Φρόντισε λίγο και το δικό σου εαυτό, καθώς έχεις κι εσύ πάρα πολλές υποθέσεις, που πρέπει να διευθετήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Καρκίνε, θα τα πας μια χαρά. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη από τον Κριό δίνει τις θετικότερες επιρροές της για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μεγάλη δυναμικότητα, Καρκίνε μου, και η ευστροφία σου θα προλάβει έγκαιρα πολλές άσχημες καταστάσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σου. Καλό είναι σήμερα στα οικονομικά σου, να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, διότι θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact