ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 21 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η εικόνα που καλλιεργείς για τον εαυτό σου, Τοξότη μου, είναι του σκληρού ανθρώπου, που δεν έχει πολλές ευαισθησίες και βλέπει τα πάντα ρεαλιστικά. Φρόντισε όμως σήμερα να δείξεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα, ειδικότερα σε δικά σου άτομα, που έχουν όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσουν, σε ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Τοξότη, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Θα περάσετε ρομαντικά και όμορφα. Κι αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, σε βεβαιώνω, ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στο Κριό και σε ευνοεί, θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλή όρεξη σήμερα στη δουλειά σου, Τοξότη, για να κάνεις αλλαγές και να πετύχεις τους στόχους σου. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Όλη σου τη ζωή, Αιγόκερέ μου, ονειρεύεσαι να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι που να μην ταιριάζει με τη μέχρι τώρα πορεία σου. Έχεις αποδείξει, με τις επιτυχίες και τις πράξεις σου, την αξία σου σε όλα τα επίπεδα. Όμως μέσα σου δε νιώθεις την ικανοποίηση που θα έπρεπε. Δείξε σήμερα όλα αυτά που νιώθεις, βγάλε τις δυνατότητές σου και θα δεις να συμβαίνουν πολύ καλές αλλαγές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις πολλές ευθύνες στην καθημερινότητά σου, Αιγόκερέ μου, αλλά επιβάλλεται να δείξεις ενδιαφέρον και στο ταίρι σου. Έχει την ανάγκη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα σήμερα στη δουλειά σου, Αιγόκερέ μου, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Θα σου γίνουν προτάσεις που θα οδηγήσουν σε αύξηση των εσόδων σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι πραγματικά πρωτότυπες κι επιτυχείς!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact