ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Άρης από τον Σκορπιό, Λέων μου, θα σε ευνοήσει αρκετά. Θα έχεις πολλή ενέργεια, σήμερα για να διεκπεραιώσεις διάφορα θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Επιπλέον, θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς, αφού όλα θα καταλήξουν μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίζουν σήμερα, Λέων, σε σχέση με την συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμη. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αφήνεις να περάσουν κάποιες ευκαιρίες έτσι κι επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά σήμερα, Λέων. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις και έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η επιτυχία που περιμένεις, Παρθένε μου, έρχεται και θα την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Όλα πηγαίνουν καλά! Συγκράτησε όμως τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές. Βάλε φρένο στην ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και σε βεβαιώνω, ότι θα σου έρθουν τα καλύτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Παρθένε, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Παρθένε μου, πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε αγορές και περιττά έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact