ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με αισιοδοξία, Τοξότη μου, για να μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Αυτή την περίοδο, σκέφτεσαι με περισσότερη ψυχραιμία. Θα ανταμειφθείς γι’ αυτό, αφού καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν τώρα θα πάρουν τέλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου σε έντονους τόνους. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση. Εσύ, που δεν έχεις βρει ταίρι, θα δεις, ότι αυτή την περίοδο το αίσθημα ερωτισμού που θα έχεις, θα τραβήξει το άτομο που θα σου κάνει «κλικ».

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, σήμερα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις για ενδεχόμενες αλλαγές. Θα τα καταφέρεις όλα, με ιδιαίτερη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές, Αιγόκερε, και η μία θα διαδέχεται την άλλη. Αυτό θα ασκήσει ουσιαστική επίδραση στη συμπεριφορά σου και στη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Οφείλεις σήμερα να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν αφού τα άστρα δείχνουν ότι είναι πολύ συμφέρουσες. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και σε βεβαιώνω, ότι βαδίζεις σε πολύ καλό δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Απόφυγε, λοιπόν, να εκνευριστείς με το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, καθώς έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Αιγόκερέ μου, θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα, να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact