ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 26 Δεκεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Εκμεταλλεύεσαι τη μέρα, Σκορπιέ, και την αφιερώνεις στα φιλικά σου πρόσωπα, περνώντας μαζί τους ήσυχες στιγμές. Έχετε καιρό να βρεθείτε και είναι καλή ευκαιρία για ανάλαφρες συζητήσεις, χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς. Είναι στο χέρι σου, λοιπόν, να διαλέξεις αυτό που θέλεις να κάνεις σήμερα, ώστε να περάσεις τη μέρα σου ακόμη πιο ευχάριστα απ’ όσο πίστευες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ, θα παραμείνουν σε θετική κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, επειδή η ψυχολογία σου δε θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας, Σκορπιέ, σήμερα θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να δείξεις υπομονή και να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε να κάνεις αγορές, διότι θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Οι προσεκτικές συναλλαγές ευνοούνται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Τα μέλη του οικογενειακού του περιβάλλοντος, Τοξότη, θέλουν να σ’ έχουν κι αυτή την ημέρα κοντά τους, με αποτέλεσμα να πιέζεσαι, επειδή η δική σου ανάγκη είναι να βρεθείς με άτομα του ευρύτερου κοινωνικού σου περίγυρου. Φρόντισε, λοιπόν, να χειριστείς έτσι τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις τελικά αυτό θα σ’ ευχαριστήσει περισσότερο ψυχικά. Η μέρα σου γενικά θα κυλήσει ήρεμα και θα νιώσεις ιδιαίτερη χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα στη σχέση σου, Τοξότη, θ’ αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός κι ο ρομαντισμός σου σήμερα θα βρίσκονται στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να ξεμπερδεύεις γρήγορα από τις υποχρεώσεις σου, ώστε να βρεις χρόνο για ν’ ασχοληθείς με τα προσωπικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Τοξότη, θα διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με οικονομικά ανοίγματα του παρελθόντος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις την ανάγκη να βρεθείς έξω και να εμπλακείς με τον υπόλοιπο κόσμο, χωρίς να χρειαστεί ν’ ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Το οικογενειακό σου όμως περιβάλλον έχει κάνει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα που περιλαμβάνει κι εσένα, ώστε να περάσεις ξεκούραστα και χαλαρά μαζί τους. Παρόλο που ανατρέπονται τα σχέδιά σου, δε θα νιώσεις καθόλου άσχημα. Αντίθετα, θα αισθανθείς πάρα πολύ μεγάλη ικανοποίηση και ψυχική ευχαρίστηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Αιγόκερε. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις, ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα, Αιγόκερε, που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θ’ αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, ενώ οι συμφωνίες και τα γραφειοκρατικά ζητήματα ευνοούνται.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact